5.3.13

Θυσιάστηκε για να σώσει την κόρη του από το ψύχος

Hokkaido-snow_2498764bΈνας πατέρας από την Ιαπωνία βρήκε τραγικό τέλος όταν επέλεξε να θυσιαστεί, ώστε να προστατέψει την εννιάχρονη κόρη του από το ψύχος που πλήττει τα βόρεια τμήματα της χώρας. 

Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Μίκιο Οκάντα έγινε ασπίδα προστασίας για το μοναδικό παιδί του, απέναντι στις δυσχερείς καιρικές συνθήκες με ισχυρότατους ανέμους και θερμοκρασίες που έφταναν τους -6 βαθμούς Κελσίου. 

Η τελευταία φορά που ο άντρας έδειξε σημάδια ζωής ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν πήγε να πάρει την κόρη του Νατσούνι από το σχολείο. 


Ο ίδιος σύμφωνα με τους συγγενείς του, είχε τηλεφωνήσει για να ενημερώσει ότι θα επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι τους, καθώς το χιόνι δεν επέτρεπε το όχημά του να μετακινηθεί. 

Αφότου πατέρας και κόρη δεν επέστρεψαν τελικά στο σπίτι τους, οι αρχές τους εντόπισαν σε απόσταση 700 μέτρων από το σπίτι τους. 

Ο πατέρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ βρέθηκε να αγκαλιάζει την κόρη του, για να της παρέχει ζωτική θερμότητα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα είχε αφαιρέσει το μπουφάν του για να το δώσει στο παιδί του. 

Το εννιάχρονο κορίτσι βρέθηκε ζωντανό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της περιοχής Γιουμπέτσου, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του. 

Πηγή:lifo/http://www.astra.com.cy