15.3.13

Χαστούκι για το «έγκλημα» του Βενιζέλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ενα συγκλονιστικό βίντεο-χαστούκι για όσους τους εξαπάτησαν και κυρίως για τον τότε υπουργό Οικονομικών και σήμερα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο δημιούργησαν οι μικροομολογιούχοι, που σε μία νύχτα έχασαν τις αποταμιεύσεις μιας ζωής. Το βίντεο-ράπισμα στην αναξιοπιστία της ελληνικής Πολιτείας ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας χιλιάδες χτυπήματα.

Το βίντεο παρουσιάζει...
αρχικά μια νεαρή μητέρα που βγαίνει από το αυτοκίνητό της για να βοηθήσει έναν τραυματισμένο μοτοσικλετιστή.

Τον βάζει στο αυτοκίνητό της και εκείνος της ζητά να φέρει τα προσωπικά του αντικείμενα, που βρίσκονται πεσμένα πλάι στη μηχανή του.

Τότε εκείνος, αφού αφήνει έξω το μωρό της που καθόταν στο πίσω κάθισμα, της παίρνει το αυτοκίνητο και φεύγει.

Αμέσως μετά ακολουθεί το μήνυμα των μικροομολογιούχων, που λέει:

«15.000 οικογένειες βοήθησαν το Ελληνικό Δημόσιο, αποταμιεύοντας σε ομόλογα όταν τους το ζήτησε, όμως αυτό τις εξαπάτησε και δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα, αρπάζοντας τις οικονομίες μιας ζωής. Οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες βρίσκονται τώρα σε απόγνωση». Το σποτ καταλήγει αναφέροντας: «Υπέρτατο δημόσιο συμφέρον είναι να εμπιστεύεται ο πολίτης το κράτος. Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου». Και την ώρα που όλοι περιμένουν ότι το βίντεο τελειώνει, έρχεται η χαριστική βολή. Το αυτοκίνητο που είχε κλέψει ο μοτοσικλετιστής γυρίζει με την όπισθεν, κατεβάζει το παράθυρο και ρωτά τη μητέρα: «Μήπως έχεις 20 ευρώ να βάλω βενζίνη και θα σ' τα δώσω;». Καπάκι, «πέφτει»: «Νέα Εκδοση Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου».

Οπως τονίζουν οι μικροομολογιούχοι, «μέχρι τώρα ο Σύλλογος Κατόχων Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου έκανε προσπάθειες προκειμένου να εφαρμοστεί η προεκλογική υπόσχεση των κομμάτων, αλλά τελικά μας πούλησαν όλοι - κυβέρνηση και αντιπολίτευση».
 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15/03/2013 - Νίκος Ελευθερόγλου

Δείτε το βίντεο από Newsit.gr: