1.3.13

Η ανθρώπινη πλευρά του Δικαστή Αποστολάκη ...



Διαβάζοντας πολλά θετικά άλλα και περίεργα αρνητικά σχόλια για τον Δικαστή που τάραξε τα νερά της ''Πολιτικής Ομερτά '' και έστειλε ένα αναστεναγμό ανακούφισης στον πιεζόμενο δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό !...
Είπα μέσα μου πόσο λίγο τον ξέρετε !
 Αν δεν τον ξέρεις δεν σου γεμίζει το μάτι, κοντός πάντα χαμογελαστός με το γνωστό τσαντάκι του παραμάσχαλα, χαιρετάει για χρόνια τώρα τους απλούς ανθρώπους καθημερινά στο πεζόδρομο της πόλης των Τρικάλων !
 Λίγους φίλους σχεδόν πάντα με τους ίδιους να απολαμβάνει το καφεδάκι του στα καφέ όταν δεν είναι στην Έδρα !
 Ο Γιώργος Αποστολάκης είναι αυτό που λέμε ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας ,γνωστός για την σπουδαία μόρφωση του αλλά και τη προσπάθεια του που κάνει μέσα από τους κόλπους της Εκκλησίας και το καθημερινό έργο του βοηθώντας τους απλούς ανθρώπους που υποφέρουν !

 Λίγοι γνωρίζουν οτι ο Δικαστής Αποστολάκης ειναι βαθιά θρησκευόμενος .συνθέτει ύμνους αλλά ψάλλει όποτε μπορεί και είναι πραγματικά απόλαυση να τον ακούσεις σε αγρυπνία !
 Ενώ είναι απο τα ποιο ενεργά μέλη της ενορίας του στα Τρίκαλα ,αλλά προτιμά να οργανώνει με λίγους φίλους εσπερινούς στα Μοναστήρια της περιοχής και να ησυχάζει όταν ατενίζει τον απέραντο Ουρανό ψάλλοντας το ''Οι Ουρανοί διηγούνται Δόξα Θεού ''!
 Ποτέ δεν θα τον ακούσεις να μιλά για υπόθεση εκτός της δικαστικής αιθούσης, ούτε γνωρίζεις ποια υπόθεση δικάζει ούτε αναφέρεται ποτέ σε θέματα τέτοια όσο κοντά του και αν είσαι !
 Τον απασχολούν καθημερινά ανθρώπινα και το μόνο που τον νοιάζει είναι η καθημερινότητα και ο πόνος του ανώνυμου ανθρώπου !
 Δεν έχει ζητήσει ποτέ αστυνομική προστασία αν και έχει χειριστεί πολύ δύσκολες υποθέσεις στο εφετείο Λάρισας ,πριν μετακομίσει στο Εφετείο Θεσσαλονίκης !
 Θα τον δεις πάντα να πίνει τον καφέ του πάντα με τους ίδιους ανθρώπους ,να ψωνίζει από τα μικρά καταστήματα που τον γνωρίζουν άπαντες και να μεταφέρει πάντα ο ίδιος τα ψώνια του στο σπίτι του ! Ο άνθρωπος Αποστολάκης ,ο κύριος Γιώργος για τους μεγαλύτερους ανθρώπους ,αλλά και ο κύριος Πρόεδρος για τους νεώτερους !
 Πρόσωπο των ημερών ο Αποστολάκης αλλά ευτυχώς που κάποιοι ανακάλυψαν οτι έχουμε σε αυτήν εδώ την ευλογημένη χώρα μεγάλα μυαλά που είναι όμως και πολύ διαβασμένα ...
 Έχουμε και εμείς δικαίωμα ο απλός λαός να χαμογελάει από σήμερα και να στείλουμε ένα μήνυμα που έσκασε στη Θεσσαλονίκη και ξάφνιασε ολόκληρη την Ευρώπη απο την χώρα της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης και που γράφει απλά ...
 ''Ουδείς υπεράνω των νόμων ''
 Βετεράνος
 http://www.veteranos.gr