27.3.13

Μοιράσαμε την φλόγα μας σε ολη την οικουμένη και εμείς ζούμε στα σκοτάδια....



Αλήθεια τι θα πούμε στα παιδιά μας όταν αυτά θα μας ρωτήσουν τι κάναμε για να σώσουμε την πατρίδα μας?

Η Ελλάδα μας διανύει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της… ο Ελληνικός λαός πονά… υποφέρει… αγωνιά για το μέλλον το δικό του αλλά και των παιδιών του.. Χιλιάδες Έλληνες κι Ελληνίδες δεν έχουν δουλειά .. .
Η Πατρίδα μας υποφέρει… Βρίσκεται σε έναν γκρεμό και


 
συνεχώς πέφτει, και οι περισσότεροι από ΕΜΑΣ δεν απλώνουμε καν το χέρι μας να προσπαθήσουμε να την πιάσουμε…. Να προσπαθήσουμε έστω να την σταματήσουμε από αυτό το ατέρμονο προς το χάος ταξίδι…

Τι θα πούμε στις επερχόμενες γενεές, όταν.....

αυτές θα μας ζητήσουν εξηγήσεις γιατί εμείς.. η γενιά η δική μας δεν έκανε κάτι να σώσει την υπέροχη αυτή πατρίδα? Τι θα τους πούμε όταν αυτές οι νέες γενιές θα σκύψουν το κεφάλι από λύπηση για το δικό μας κατάντημα?

Αλήθεια τι θα μπορούσαμε να πούμε αν μπροστά μας στέκονταν ο Κολοκοτρώνης, Ο Αθανάσιος Διάκος, Η ΜπουμπουλΊνα και ο Μακρυγιάννης?

Τι θα μπορούσαμε να πούμε αν μπροστά μας στέκονταν ο Σολωμός Σολωμού?

Τι θα μπορούσαμε να πούμε αν στέκονταν μπροστά μας τα γελαστά εκείνα παλικαριά του 1940, όταν με το χαμόγελο στα χείλη πήγαιναν να πεθάνουν για τη δική μας ελευθερία?

Εικοσάχρονα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες! Με σχέδια για το μέλλον. Παιδιά που δεν πρόλαβαν να χαρούν τον ήλιο της ζωής, ΛΕΒΕΝΤΕΣ, που γέμισαν την καρδιά και την ψυχή τους με αγάπη και χαμογελαστά συμπαρατάχθηκαν στον υπέρ πάντων ΑΓΏΝΑ! Δεν πήγαν να σκοτωθούν! Μα για να πολεμήσουν για την ΠΑΤΡΙΔΑ! Για μας πήγαν…. Δεν πήγαν για να πεθάνουν! Μα για να ζήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ!! Για εμάς που ζούμε τώρα πήγαν… Δεν πήγαν να ΔΟΞΑΣΤΟΥΝ, γιατί τους βρήκε το βόλι στην καρδία και δεν πρόλαβαν να τη γνωρίσουν! Τη Δόξα! Για να ΔΟΞΑΣΟΥΝ τα παιδιά τους πήγαν!! Για μας πήγαν… Δεν πήγαν να πολεμήσουν από αγάπη για τον βάρβαρο πόλεμο, αλλά από αγάπη και αφοσίωση για την ελευθερία και τις αξίες της. Ναι!
Για τη Λευτεριά μας πήγαν…
Για την πατρίδα μας πήγαν…
για αυτήν την πατρίδα που εμείς τα παιδιά τους πληγώνουμε.. .
Ίσως να σκύβαμε το κεφάλι μας ντροπιασμένοι μπροστά τους?

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Το facebook είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα του ανθρώπου αυτή τη στιγμή, εκατομμύρια άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να διαβάσουν την σκέψη μας, εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να ενημερωθούν μέσα σε μια στιγμή …Οι λαοί του κόσμου χρησιμοποιούν το υπέρτατο αυτό εργαλείο για να προβάλουν τις σκέψεις τους, της ιδέες τους, τα συμφέροντα της πατρίδας τους… χρησιμοποιούν όπως και όσο τους επιτρέπεται για να βοηθήσουν την κοινωνία τους εμείς οι έλληνες τι κάνουμε? Πείτε μου εμείς τι κάνουμε? Καθόμαστε ώρες ατελείωτες μπροστά στο pc και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να πετύχουμε τα περισσότερα like… ποστάροντας φωτογραφίες και video που ουσιαστικά κανένα μα κανένα νόημα δεν έχουν..

Κοιτάξτε εδώ αγαπητοί φίλοι και φίλες:
http://www.facebook.com/pages/exw-k-egw-allergia-sts-malakespoutanes/212329255467582, 20077 μέλη !!!

Κοιτάξτε κι εδώ:
http://www.facebook.com/groups/118153380051/, 11 μέλη….. Ντροπή…..

Κοιτάξτε εδώ:
http://www.facebook.com/pages/An-h-malakia-htan-a9lhma-9a-epernes-prwta9lhma/155542171178223, 13131 μέλη…

και κοιτάξτε κι εδώ και διαβάστε καλά τα λόγια του παλικαριού που ζητεί απεγνωσμένα να πάμε στην ομάδα του που για την Ελλάδα μας έφτιαξε:
http://www.facebook.com/pages/H-MAKEDONIA-EINAI-ELLHNIKH/276474245697107?ref=ts

Όπως βλέπεται λοιπόν εμείς οι σημερινοί έλληνες θεωρούμε σημαντικότερες τις μ…………, από τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, από την Μακεδονία μας, την Κύπρο μας αλλά και την ίδια μας την Πατρίδα….

Ας συνεχίσουμε λοιπόν να ποστάρουμε video με αστεία για αυτούς που μας έκλεψαν για αυτούς που μόλις πριν λίγους μήνες τους τιμήσαμε με τον ψήφο μας…

Ας συνεχίσουμε να γελάμε εμφαντικά για αυτούς που έφαγαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού… Να γελάμε εμφαντικά για αυτούς που κατασπάραξαν και συνεχίζουν να κατασπαράζουν τις σάρκες τις Πατρίδας μας και των παιδιών της.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν να διασκεδάζουμε με όμορφη μουσική και να περνάμε υπέροχα με τους φίλους μας εδώ στο fb, αλλά και να συναγωνιζόμαστε ποιος από εμάς θα σοφιστεί την χειρότερη πρόταση για να φτιάξει ομάδα και να μαζέψει πολλούς… πάρα πολλούς… ”φίλους” που θα τον ”σώσουν”.

Ας αφήσουμε λοιπόν την πατρίδα μας να την σώσουν οι άλλοι… κι εμείς ας γευτούμε αυτό που κάποιοι απλόχερα μας πρόσφεραν δίνοντας το αίμα και την ίδια τους τη ζωή! Θα πρέπει όμως να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους για ότι μας συμβαίνει… και όταν θα βγούμε στο δρόμο και μας ρωτήσουν τα γερασμένα παλικάρια του 1940 τι κάναμε για εκείνους και τι κάνουμε να σώσουμε εκείνους και την πατρίδα, μη σκύψουμε το κεφάλι.. μην τους πούμε ψέματα… να τους πούμε την αλήθεια, κοιτώντας τους κατάματα, δηλαδή απλώς ότι κάνουμε ότι γουστάρουμε και τίποτα για εκείνους… όσο για την πατρίδα? Να τους πούμε πως την αφήσαμε στα χέρια της Παναγιάς και στο έλεος Του Θεού….

Χρήστος Σαλαούνης 

ΠΗΓΗ
 http://thesecretrealtruth.