19.3.13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ



Το Κίνημα Δεν Πληρώνω πρωτοστατεί στην πάλη του λαού, όχι μόνο για τα άμεσα καυτά προβλήματα του λαού (χαράτσια, διακοπές ρεύματος, νερού, παιδεία, υγεία, εργασιακά κλπ) αλλά και στα προβλήματα που ύπουλα περνάει το σύστημα από το παράθυρο και στα μουλωχτά.



Με αυτόν τον τρόπο οι απο πάνω ,  παγκόσμια αλλά και σε συνεργασία με τους ντόπιους υποτακτικούς τους και στην Ελλάδα,   ετοιμάζουν μια απόλυτα ελεγχόμενη, οργουελική κοινωνία.
Σε αυτά τα πλαίσια και παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες μας οργανώνουμε σε πολλές πόλεις της χώρας ανοιχτές συγκεντρώσεις ενημέρωσης και οργάνωσης της αντίστασης μας ενάντια στα σχέδια μιας χούφτας εκμεταλλευτών .
Έτσι ξεκινάμε με την συγκέντρωση στην Αθήνα, στις 28/3, Πέμπτη,  με εισηγητές τους : Βασίλη Παπανικολάου, δικηγόρο της ομάδας νομικής βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, της Ιωάννας Γκίκα, οικονομολόγου, του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, γιατρού, μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Θα συνεχίσουμε στο Αγρίνιο σε συνδιοργάνωση με τους συναγωνιστές της Κίνησης Ανεξαρτήτων Πολιτών Αγρινίου, την Κυριακή 14/4, με  εισηγητές τους Βασίλη Παπαδόπουλο, γιατρό, πρόεδρο Κινήματος Δεν Πληρώνω-  Βασίλης Παπανικολάου, δικηγόρο-  Ιωάννα Γκίκα, Οικονομολόγο -      Λεωνίδας Παπαδόπουλος, γιατρό.

Οργανωνόμααστε μέσα από τα επιμέρους προβλήματα μέχρι να κάνουμε ολική δαγραφή από  τις ζωές μας όλων αυτών που τις μαυρίζουν .