11.3.13

Νέο φρούτο: «Γυναικεία τάγματα εφόδου» ανακάλυψε “ΤΟ ΕΘΝΟΣ” - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Παραλήρημα Μπόμπολα κατά Χρυσής Αυγής για τα μαθήματα αυτοάμυνας γυναικών

Πανικός στα μέσα του κατεστημένου που εφευρίσκουν διαρκώς νέες ανοησίες για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή. Καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν έχει δράκο…
Με αφορμή τα μαθήματα αυτοάμυνας γυναικών που λαμβάνουν χώρα στις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, το καθεστωτικό και μνημονιακό ΕΘΝΟΣ προχωρά σε μία άνευ προηγουμένου παραληρηματική επίθεση κατά του Κινήματός μας. Μεταφέρουμε αυτούσια αποσπάσματα από το ευφάνταστο άρθρο κάποιου κ. Φώσκολου, που σε ευρηματικότητα ξεπερνά ακόμα και τον συνονόματό του σκηνοθέτη:


"Και γυναικεία «τάγματα» από τη Χρυσή Αυγή: Μετά την «κατήχηση» σε μικρά παιδιά Δημοτικού, τα μαθήματα Ιστορίας και την προπαγάνδα για τους αλά καρτ βρεφονηπιακούς σταθμούς, η Χρυσή Αυγή επιστρέφει με μαθήματα... καράτε για γυναίκες, που τα βαφτίζει σεμινάρια «αυτοάμυνας». Η μιλιταριστική -ούτως ή άλλως- συγκρότηση της οργάνωσης αποκτά έτσι και γυναικείο κλάδο, λόγω -υποτίθεται- της έλλειψης ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία. Γνώριμο πεδίο: Το πεδίο της ανασφάλειας και της εγκληματικότητας είναι άλλωστε γνώριμο και προνομιακό πεδίο δράσης για τη Χρυσή Αυγή, που είδε τη δημοτικότητά της να αυξάνεται και τα εκλογικά της ποσοστά να ανεβαίνουν με τη γνωστή ρητορική του «τσαμπουκά» και τη δράση εναντίον μεταναστών και υποστηρικτών τους σε δύσκολες περιοχές της Αθήνας.
Τα μαθήματα αυτοάμυνας για Ελληνίδες έρχονται μετά τη γενική κατακραυγή για το «κατηχητικό» της τοπικής οργάνωσης Κερατέας (σημ. Χ.Α. προς τον άσχετο συντάκτη: οι σχετικές φωτογραφίες προέρχονταν από την Τ.Ο. Αρτέμιδος) σε παιδιά 6-10 χρόνων, τις χρυσαυγίτικες κορώνες από την Κρήτη για ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών αποκλειστικά για Ελληνόπουλα και την ανακοίνωση για έναρξη μαθημάτων Ιστορίας, προς αντικατάσταση του ελληνικού σχολείου..."
Στην πραγματικότητα τα μαθήματα αυτοάμυνας γυναικών πραγματοποιούνται εδώ και πολλούς μήνες στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής. Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα άλλωστε το αναγνωρίζει και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Σκοπός κάθε εκδήλωσης του Κινήματος είναι και η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των μελών. Από τις δραστηριότητές μας δεν αποκλείεται η σωματική άσκηση. Η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στο μοντέρνο πρότυπο του καθιστικού τρόπου ζωής, που έχει μετατρέψει την ελληνική νεολαία στην πιο παχύσαρκη της Ευρώπης.
Εικόνες από μαθήματα αυτοάμυνας:
Άλλες δραστηριότητες των γυναικών της Χρυσής Αυγής:



Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου