3.3.13

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ Νεκρός ο άνδρας που άνοιξε η γη και τον «κατάπιε»


Νεκρός ο άνδρας που άνοιξε η γη και τον «κατάπιε»
Νεκρός θεωρείται πλέον ο 36χρονος Τζεφ Μπους, που εξαφανίστηκε μέσα σε μια τρύπα, η οποία κυριολεκτικά κατάπιε το υπνοδωμάτιο του, ενώ κοιμόταν σε ένα σπίτι σε προάστιο της Τάμπα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Οι διασώστες σταμάτησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του, καθώς σύμφωνα με αξιωματούχους δεν υπάρχει τρόπος να ανασυρθεί.
«Τα στοιχεία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανασυρθεί. Οποιοσδήποτε τρόπος να τον εντοπίσουμε και να τον ανασύρουμε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του εργαζομένων », δήλωσε η Τζεσικα Νταμίνγκο εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο άτυχος 36χρονος κοιμόταν όταν τα άλλα πέντε μέλη του σπιτιού άκουσαν ένα πολύ δυνατό κρότο και τον Τζεφ να καλεί σε βοήθεια ουρλιάζοντας. Το σπίτι σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας θα κατεδαφιστεί.
Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει. Πέντε ενήλικες και ένα παιδί δύο ετών βρίσκονταν στο σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό, είχε δηλώσει την ημέρα που συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό η εκπρόσωπος των πυροσβεστών της κομητείας, Τζέσικα Νταμίκο.

Η ίδια τόνισε ότι η τεράστια αυτή τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.
ethnos.gr