22.3.13

Χιλιάδες Εθνικιστές στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην γερμανική πρεσβεία-VIDEO_


Χιλιάδες Εθνικιστές στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην γερμανική πρεσβεία
Με την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον Κυπριακό Λαό στην γερμανική πρεσβεία. Το συγκεντρωμένο πλήθος έφτανε μέχρι τον σταθμό μετρό του Ευαγγελισμού. Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα όπως:"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας" και "Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο". Παρούσα στην εκδήλωση ήταν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Ο χώρος γύρω από την πρεσβεία ήταν ασφυκτικά αποκλεισμένος από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης που μίλησε για τα ύπουλα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γερμανίας της Μέρκελ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής επισήμανε τον βρώμικο ρόλο των αργυρώνητων ΜΜΕ που λασπολογούν και αποσιωπούν τις θέσεις και την ποικιλόμορφη κοινοβουλευτική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής. Το μήνυμα που βγήκε και από αυτήν διαμαρτυρία ήταν βροντερό απέναντι σε διεθνείς τοκογλύφους και λαθρομετανάστες: "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"!
Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής επισήμανε ότι βαθύτερος στόχος των τοκογλύφων είναι ο ορυκτός πλούτος της Κύπρου, κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψουν οι Έλληνες Εθνικιστές που θα σταθούν στο πλευρό των Κυπρίων αδελφών μας. Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατήγγειλε την συγκυβέρνηση του μνημονίου ως γερμανόφιλους που γλείφουν την Μέρκελ και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και το ΕΛΑΜ στην Κύπρο θα αποτινάξουν τον ζυγό των διεθνών τοκογλύφων.
Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαίοπουλος δήλωσε πως το μνημόνιο σκοτώνει την Ελλάδα, κάτι που δεν θα επιτρέψουν οι Έλληνες Εθνικιστές.
Ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος δήλωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι και ούτε τώρα θα λυγίσουν κόντρα στον πόλεμο που διεξάγεται εναντίον μας.
Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς μίλησε για την μόνη λύση απέναντι στον πόλεμο των διεθνών τοκογλύφων, η οποία είναι η ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα. Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για τους υποταγμένους πολιτικάντηδες που δεν κάνουν κουβέντα για το κατοχικό δάνειο και πως το ΟΧΙ δεν είναι ούτε δύσκολο, ούτε ντροπή. Η Χρυσή Αυγή είναι ήδη πολύ δυνατή γι΄αυτό το διεφθαρμένο σύστημα τρέμει τις εκλογές! Ο συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός μίλησε για την δύναμη της Χρυσής Αυγής στο δρόμο και τόνισε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι εδώ για το καλό της πατρίδας και θα επικρατήσει. Η δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράσταση στον Κυπριακό Λαό ολοκληρώθηκε με τάξη και πειθαρχεία, καθώς οι συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Οι Έλληνες Εθνικιστές πιστοί πάντοτε στον λόγο που δίνουν, θα βρίσκονται για να διαμαρτυρηθούν την Δευτέρα 25 Μαρτίου, την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας στις 18:30 το απόγευμα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA που προσβάλλει την μνήμη των Ηρώων του 1821, προβάλλοντας τουρκοσήριαλ. Ο ΑΝΤ1 από την πλευρά του "πήρε το μήνυμα" που δόθηκε προς τα τσοντοκάναλα στα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας και ακύρωσε την προβολή του τουρκοσήριαλ για τις 25 Μαρτίου.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-chiliades-ethnikistes-sthn-sugkentrwsh-diamarturias-sthn-ger#.UUyhJhfwnj4