18.3.13

Οι "κότες", άφησαν τον άοπλο Αλβανό να τις δέσει!!!

πιο ψηλά τα χέρια.....!

Έβαλαν "κότες" να φυλάνε το λύκο!!!
Ένα 24ωρο κράτησε η «μπλόφα» του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι και των συνεργών του στις φυλακές του Μαλανδρίνου. Στις 20:20 το βράδυ της Κυριακής πήρε την απόφαση να παραδοθεί, καθώς σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, δεν ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, ούτε είχε χειροβομβίδα στην κατοχή του.
 Η μεγάλη ξεφτίλα ήταν ότι κάθισαν οι..."φύλακες" και τους έδεσε ο αλβανός, επειδή τους είπε ότι κρατούσε...βόμβα! ( Στέλλα, κρατάω...μαχαίρι!)
Εάν το σύστημα φρουρήσεως είναι τόσο διάτρητο ώστε να περνούν μέσα στις φυλακές εκτός από κινητά, ναρκωτικά και βόμβες, ε τότε θα πρέπει να απολυθούν όλοι οι φύλακες και να αντικατασταθούν με άλλους, ικανότερους .
Λογικά θα έπρεπε να προέρχονται οι φύλακες από άτομα που να έχουν προϋπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και να είναι άψογα από πάσης απόψεως...
 Δεν είναι δυνατόν να απασχολείται, κάθε λίγο, η Αστυνομία με αποδράσεις από τις φυλακές, ούτε να έχουν μετατραπεί οι τελευταίες σε "κέντρα επιχειρήσεων κακοποιών" που να κατευθύνουν από εκεί τηλεφωνικώς ληστείες, δολοφονίες και τρομοκρατικές ενέργειες.
Το θέμα ΔΕΝ πρέπει να σταματήσει εδώ.
Πρέπει να υπάρξουν ριζικές αλλαγές, τέτοιες ώστε να μην είναι δυνατή στο μέλλον ούτε η χρήση τηλεφώνων ούτε η είσοδος στις φυλακές όπλων και ναρκωτικών και επίσης θα πρέπει οι επικίνδυνοι κακοποιοί να φυλάσσονται σε χώρο που να αποβαίνει απολύτως αδύνατος η απόδρασις και φυσικά η ...σύλληψις  και ομηρία "φυλάκων"!