4.3.13

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μέχρι και "Ανοιχτό Εθνικιστικό Πανεπιστήμιο" ιδρύει η Χρυσή Αυγή


Μεθοδικά και με συνέπεια η Χρυσή Αυγή δημιουργεί τις υποδομές για την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους από τις στάχτες του.
Η αρχή έγινε με την Τράπεζα Αίματος, την Πράσινη Πτέρυγα, τηνΑλληλεγγύη Ελλήνων με διανομές τροφίμων σε Έλληνες, ακολούθησε οΕθνικός Φορέας Εργασίας, οι Έλληνες Γιατροί, η Συνδικαλιστική Πτέρυγα με την Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ελλήνων Επαγγελματιών, η Διάπλαση των Ελληνοπαίδων με Διδαχή της Μυθολογίας μας και της Ιστορίας μας, έρχονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοίγια Έλληνες, η Κίνηση Εθνικιστών Εκπαιδευτικών, οι Συνδικαλιστικές Κινήσεις Ιατρών και Μηχανικών, το Ανοιχτό Εθνικιστικό Πανεπιστήμιο … και έπεται συνέχεια… 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.( Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων)

"Την Παρασκευή 1η Μαρτίου, πληθώρα εκδηλώσεων έλαβε χώρα στα γραφεία της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων.
Παρευρέθηκαν στελέχη των υπό ίδρυση συνδικαλιστικών κινήσεων της Χρυσής Αυγής στους επιστημονικούς κλάδους των Ιατρών, των Εκπαιδευτικών και των Μηχανικών. Ανακοινώσαμε στους συναγωνιστές μας ότι η Κ.Ε.Δ θα τους συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο, πλέον της αυτονόητης νομικής συνδρομής, στο ξεκίνημα των συνδικαλιστικών τους κινήσεων. Συζητήθηκαν επιπλέον θέματα συντονισμού και οργάνωσης και έγινε εκτενής αναφορά από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ Θανάση Χατζηβασιλείου και από τους εκπροσώπους της υπό ίδρυση Κίνησης Εθνικιστών Εκπαιδευτικών στο ενδεχόμενο λειτουργίας ενός "Ανοιχτού Εθνικιστικού Πανεπιστημίου"με σκοπό την παρουσίαση τόσο στους επαγγελματικούς μας κλάδους όσο και στο ευρύ κοινό των Εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων που αφορούν όλους μας, μέσα από την Εθνικιστική θεώρηση. Στην ως άνω συζήτηση παρευρέθηκε, απηύθυνε χαιρετισμό και συμμετείχε ο βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος."

"Μικρομεσαίος Πατριώτης"