31.3.13

Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε....

Όνειρο απατηλό....

Ανθελληνική συγκέντρωση ....ενάντια στο ρατσισμό και τη.... ξενοφοβία, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. ( Τι έχει ακούσει αυτό το άγαλμα!)

 Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή  ,λέει, την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές διατάξεις του νόμου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
   Αυτές οι σαφώς κατευθυνόμενες συγκεντρώσεις, αποσκοπούν παράλληλα με τη ψηφοθηρία και αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων,  τις φορολογικές επιβαρύνσεις των εγγάμων , τη φορολόγηση των τέκνων και στην αλλοίωση και του πληθυσμού με την οποία οι Έλληνες σε μικρό βάθος χρόνου θα μετατραπούν σε μειονότητα στην ίδια τους τη  χώρα !!!

   Χρηματοδοτούμενες από άγνωστες πηγές, παρόμοιες εκδηλώσεις, υποστηρίζουν άμεσα τη βρωμερή παγκοσμιοποίηση, την εκμηδένιση του Ελληνισμού και αποτελούν μέρους του όλου σχεδίου στο οποίο περιλαμβάνονται και οι (τεχνητές, στημένες) οικονομικές κρίσεις.

  Ας μάθουν οι ομιλούντες περί "ρατσισμού" και ..."ξενοφοβίας" ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα σχέδια αυτά και η υπεράσπιση των Εθνικών ιδεωδών και της ανεξαρτησίας θα μετατραπεί σε παλλαϊκό ποταμό που θα ξεπλύνει τα μολυσμένα ίχνη των ανθελλήνων, ανεξαρτήτως υπηκοότητος.