5.3.13

Ο ισόβιος πρόεδρος των Ιλλουμινάτι Νικόλαος Λάος στον Δημοσθένη Δούκα.

Ο  ισόβιος πρόεδρος των  Ιλλουμινάτι  ΝικόλαοςΛάος στον Δημοσθένη Δούκα. ..Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1974 .Είναι κάτοχος πτυχίου μαθηματικών (B.Sc/LaVerne) και μεταπτυχιακού τίτλου διοίκησης επιχειρήσεων(MBA/FESE-Brittnau).Ολοκλήρωσε ποικίλα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και έρευνας στη διεθνή πολιτική και στη φιλοσοφία των κοινωνικών επιστιμώνστο University of Kent  και στο Royal Institute of international Affails (Chatham House).O N.Λάος διευθύνει τη
Laboratum Literatorum ILLUMINATORUM Lid, η οποία λειτουργεί ,ως δεξαμενή σκέψης στα πεδία της επιστήμης της πολυπλοκότητας , της πολιτικής οικονομίας και της φιλοσοφίας και ως ομάδα πολιτικής πίεσης υπέρ του ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.    Μεταξύ των τιμητικών διακρίσεων που έχει λάβει, περιλαμβάνεται ο τίτλος του Ιππότη του Αγίου Λαζάρου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει αναπτύξει πολύπλευρη επαγγελματική δραστηριότητα στην ανάλυση και διαχείριση πολιτικών και οικονομικών κινδύνων, στην ανάλυση χωρών και στη στρατηγική διοίκηση και έχει διδάξει οικονομικά και διαχείριση πληροφοριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.












 Επιλογή Πεφωτισμένων με... e-mail

 Μέλος των πεφωτισμένων μπορεί να γίνει κάποιος αφού προταθεί από κάποιο ήδη μέλος, αλλά και γραπτώς αφού υποβάλει το αίτημά του ηλεκτρονικά, κάτι που έχει ξεκινήσει να γίνεται από το 2008. «Θέλουμε να διευρύνουμε τον κύκλο μας για λόγους που συνδέονται με τη δημόσια παρουσία της εταιρείας, η οποία αποφασίστηκε στο Λονδίνο στο πλαίσιο σοβαρών ανακατατάξεων που έχουν συμβεί στην παγκόσμια τεκτονική οικογένεια». Πριν υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας, διαβάστε ποια προσόντα πρέπει να έχετε, όπως συνοπτικά μας τα αναφέρει ο Ελληνας ισόβιος πρόεδρος: «Δύο κατηγοριών είναι τα προσόντα: να ενστερνίζεται τους σκοπούς της εταιρείας και να έχει τις μίνιμουμ προϋποθέσεις συνεισφοράς σε αυτό. Δηλαδή, ένας καλώς σκεπτόμενος φίλος της ελευθερίας είναι ιδανικό. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι master-general@illuminati-freemasonry.org.

Το τυπικό
1ος Βαθμός: Νεόφυτος
2ος Βαθμός: Αθηναίος
3ος Βαθμός: Β Ιλουμινάτος
4ος Βαθμός: Μαθητής του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
5ος Βαθμός: Εταίρος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
6ος βαθμός: Διδάσκαλος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
7ος Βαθμός: Α Ιλουμινάτος
8ος βαθμός: Διευθύνων Ιλουμινάτος
9ος βαθμός: Επόπτης
10ος βαθμός: Πρίγκιψ Ιλουμινάτος
11ος βαθμός: Φιλόσοφος
12ος βαθμός: Κυβερνήτης Ιλουμινάτος
13ος βαθμός: Είναι τιμητικός

thraki-dnews.
thrakisnews@gmail.com