28.3.13

4η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ


 
μεταποίηση –  συσκευασία - logistics
restart your business!

O επιχειρηματικός κόσμος δίνει ραντεβού στην 4η Έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ. Μεταποίηση-Συσκευασία-Logistics 2013»

Ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 5-8 Απριλίου δίνει για ακόμη μια φορά ο επιχειρηματικός κόσμος. Περισσότεροι από 100 εκθέτες από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του εμπορίου, της συσκευασίας, της βιομηχανίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και της διακίνησης, περισσότερα από 300 brands και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που έχουν ήδη προεγγραφεί, θα συναντηθούν για ακόμη μια φορά στην έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ. Μεταποίηση-Συσκευασία-Logistics 2013».
Όπως όλα δείχνουν η 4η Διεθνής Έκθεση θα είναι και πάλι το σημείο συνάντησης της επιχειρηματικότητας, που θα αναζητήσει ευκαιρίες για συνέργιες, θα ανταλλάξει απόψεις και τεχνογνωσία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.
Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες  της την Παρασκευή 5 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 8 Απριλίου, φιλοξενώντας εκθέτες και επισκέπτες στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”.
Τόσο το εκθεσιακό κομμάτι, όσο  και το συνεδριακό με τη διοργάνωση των LOGI.C 2013, αναμένεται να κλέψουν και πάλι την παράσταση, συγκεντρώνοντας ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και business specialists για όλους τους κρίκους που αφορούν στην εμπορική λειτουργία μιας επιχείρησης.
Tόσο οι ημερίδες και εσπερίδες, όσο και τα στοχευμένα workshops που θα φιλοξενηθούν στα LOGI.C συνδιοργανώνονται από το περιοδικό Supply Chain & Logistics και σημαντικές εταιρείες ή φορείς – ενώσεις του ευρύτερου χώρου της Βιομηχανίας και της Αλυσίδας Εφοδιασμού, αναδεικνύοντας τα πολύ-συνέδρια σε ένα από τα κυριότερα γνωστικά events της χρονιάς.
Οι συμμετέχοντες στην Έκθεση, αλλά και τα συνέδρια θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις παρακάτω ενότητες:
Σάββατο 6 Απριλίου
Ημερίδα: “ H συσκευασία ως στοιχείο καινοτομίας & εργαλείο επιχειρηματικότητας ”Συνδιοργάνωση: CLA
Εσπερίδα: “Outsourcing your company’s needs… increase your profit”: Συνδιοργάνωση: beyond the Best
Workshop: “Πράσινες συνδυασμένες Εμπορευματικές Μεταφορές στη Ν.Α. Ευρώπη: Υφιστάμενη κατάσταση & προκλήσεις”. Συνδιοργάνωση: Υπ. Υποδομών-Μεταφορών-Δικτύων – Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Κυριακή 7 Απριλίου
Ημερίδα: “H Ισχυρή Εφοδιαστική Αλυσίδα, Όχημα για Επιτυχημένη Ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές”
 Συνδιοργάνωση: Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ν.Α. Ευρώπης
Εσπερίδα: “Οδηγός Επιβίωσης & Ανάπτυξης για Οδικούς Μεταφορείς”. Συνδιοργάνωση: Project You
Workshop“Intermodal Green Supply Chain: Η χρήση των εναλλακτικών καυσίμων LPG-CNG στις μεταφορές”. Συνδιοργάνωση: Logistics Way
Δευτέρα 8 Απριλίου
Workshop“Supply Chain & Logistics Snapshot – Παρουσίαση της έρευνας για την αγορά το 2013”. Συνδιοργάνωση: Boxnet
Διαδραστικό Σεμινάριο: “6 Βήματα για μια Βιώσιμη Εφοδιαστική Αλυσίδα”. Συνδιοργάνωση: Close the Loop

PROSKLISI EFODIASTIKH 2013.pdfPROSKLISI EFODIASTIKH 2013.pdf
616 K   Προβολή   Λήψη αρχείου