9.3.13

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ:’’ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 360 ΕΥΡΩ’’

15Κάθε Σάββατο με τον Γιάννη Κανελλάκη

● Βουλγαράκης – Παπαντωνίου – Δούκας : «Νάτοι, νάτοι, κι αυτοί μές την απάτη. Δώστε τους κλέφτες στον λαό». Ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε σε συγκέντρωση για τους τρείς παραπάνω οι οποίοι κατηγορούνται ( οι δύο ) σε βαθμό κακουργήματος γιατί δήλωσαν ψευδές πόθεν έσχες ! Τι να πει κανένας, η λέξη ντροπή δεν φθάνει.

● Σας το έλεγα ότι μας πάνε ολοταχώς για σύνταξη των 360 ευρώ. Όσοι δεν το πήραν χαμπάρι ή δεν το συνειδητοποίησαν, ας το συνειδητοποιήσουν.

● Η χώρα καίγεται και καταστρέφεται, ο λαός δεινοπαθεί και εξαθλιώνεται και κάποιοι υπουργοί... χτενίζονται.Άντε, να έρθει επιτέλους αυτός ο ανασχηματισμός.


● Προσκύνησαν όλοι στον «τάφο» του Καραμανλή. Πήγαν όλοι να πουν το ...ποίημά τους. Κανένας δεν είπε και δεν αναφέρθηκε στα τραγικά λάθη του λεγόμενου «Εθνάρχη», τον οποίον πολλοί άλλοι τον αποκαλούν «Εθνοκτόνο». Κανένας δεν μίλησε για την τσιμεντούπολη Αθήνα, που ο ίδιος κατασκεύασε. Κανένας δεν είπε για το τραμ που ο ίδιος ξήλωσε με τον κασμά, ως υπουργός Δημοσίων Έργων.  Κανένας δεν μίλησε για τον τρόπο που έφυγε, για το Παρίσι,  ως κλέφτης και με το όνομα Τριανταφυλλίδης το 1963 και άφησε ένα λαό στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου. Κανένας δεν είπε ότι ήταν κολλητός του παλατιού και ότι η λεγόμενη τότε «φρίκη» ( Φρειδερίκη) τον έκανε πρωθυπουργό.

Κανένας δεν είπε ότι ήταν υπεύθυνος για την δολοφονία, στην Θεσσαλονίκη, του βουλευτή της ΕΔΑ, Νίκου Μπελογιάννη. Κανένας δεν είπε ότι ήταν από τους πρώτους καταπατητές οικοπέδων στην Φιλοθέη. Και άλλα πολλά που χρειάζονται πολλές σελίδες για να τα γράψουμε.  Καλά έκανε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία και πήγε στην εκδήλωση, για τα 15 χρόνια από τον θάνατό του, αλλά επιβάλλεται να λέμε και την αλήθεια στον ελληνικό λαό !!!. Αιωνία του η μνήμη...

● Αντίο Πρόεδρε, Ούγκο Τσάβες, της Βενεζουέλας. Οι φτωχοί, οι άστεγοι, οι άρρωστοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι αδύναμοι της πατρίδας σου, αλλά και γενικά ο λαός σου, θα σε ευγνωμονούν, θα σε τιμούν  και θα σε θυμούνται αιώνια. Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε...

● Η εφημερίδα «Τα Νέα» κόπτεται και καλά κάνει για τη διαφάνεια και την κάθαρση στη χώρα, αλλά για τους τρεις απατεώνες, όπως τους αποκαλούν παντού, Βουλγαράκη – Παπαντωνίου – Δούκα, δεν έγραψε ούτε λέξη στην πρώτη σελίδα για τα κακουργήματα τα οποία τους βαρύνουν , για το ψευδές πόθεν έσχες που δήλωσαν. Ίσως να τους ...διέφυγε.

● Όλοι αναρωτιούνται γιατί αποκάλεσε «πουλί» ο Λαζόπουλος τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Μηταράκη. Κι ένας άλλος μάλιστα είπε το εξής : «το ερώτημα δεν είναι γιατί τον αποκάλεσε πουλί, αλλά το ερώτημα είναι τι είδους πουλί είναι;». Ρωτήστε τον κ. Λαζόπουλο να απαντήσει για όλες τις απορίες σας.

● Πήγε στο Νταβός και γύρισε γκαβός. Ο κοντός...kiss, kiss, kiss.

● Άρειος Πάγος προς το ΣΔΟΕ : Βρείτε όλους τους κλέφτες, τους φοροφυγάδες, τους απατεώνες, τα φορολαμόγια, που κλέβουν το Δημόσιο χρήμα και φέρτε τους δεμένους πισθάγκωνα. Δύο χειροπέδες την ημέρα τους κλέφτες κάνουν πέρα.

● Χαμός γίνεται με τους «φουσκωμένους», όπως λέγεται και ακούγεται, λογαριασμούς της Vodafone. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που έκανε ένσταση για «φουσκωμένους» λογαριασμούς. Θα δούμε από την έρευνα της εταιρείας τι φταίει. Αν χρειαστεί θα απευθυνθούμε και στον εισαγγελέα.

● Χαμός έγινε με την ΔΑΚΕ (συνδικαλιστικό όργανο της Ν.Δ.) και τις αποκαλύψεις μας ότι ζητούν από το υπουργείο Παιδείας να παύσει τους σημερινούς Σχολικούς Συμβούλους, που έχουν εκλεγεί από Υπηρεσιακά Συμβούλια  και η θητεία τους λήγει σε δύο χρόνια, για να μπουν κάποιοι άλλοι. Δηλαδή, οι...ίδιοι. Μπράβο Δημοκρατία στην ΔΑΚΕ ;

● Η ΑΧΕΠΑ Ελλάδας με επικεφαλής ( διοικητής ) τον γνωστό οικονομολόγο Νίκο Παπαδόπουλο, διοργανώνει Πανευρωπαϊκό Συνέδριο στην Αθήνα στις 12 –  13 Ιουλίου με πολλά και διάφορα θέματα. Παράλληλα κάνουν και τουριστική εκστρατεία – καμπάνια για να έρθουν τουρίστες, αμερικανοί και ελληνοαμερικανοί , στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

● Άρης ( Ράδιο - Σκάϊ ) και Φράγκας , οι φουστανελοφόροι, όπως τους λένε, θα δίνουν ...παράσταση στα Βλάχικα στην Βάρη. Α, ρε , τσαρούχια που έχει η Ελλάδα ...

● Δεν υπάρχει έλληνας ή ελληνίδα που να μην θέλουν να φύγουν σήμερα από το Δημόσιο, όλοι αυτοί οι επίορκοι υπάλληλοι που ποτέ δεν δούλευαν. Αποτελούσαν και αποτελούν τους κηφήνες και κρατικοδίαιτους του Δημοσίου σε βάρος συναδέλφων τους και του ελληνικού λαού.  Κι όπως είπε ένας συνάδελφός τους, εκατοντάδες απ΄αυτούς πήγαιναν το πρωί χτυπούσαν κάρτα στην υπηρεσία τους και πήγαιναν για καφέ στο Κολωνάκι ή οπουδήποτε αλλού. Σε άλλες περιπτώσεις συνάδελφοι τους χτυπούσαν για λογαριασμό συναδέλφων τους την κάρτα και δεν πατούσαν ποτέ, εκτός από την ημέρα πληρωμής. Αίσχος και ντροπή.

● Να ζήσουν όλες οι γυναίκες. Γιόρταζαν 8 του Μάρτη. Σε σένα στέλνω πολλά φιλιά, είπε κάποιος.

● «Τα έχω πάρει στο κρανίο» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, Χρήστος Μακρογιαννάκης. Και κάποιοι άλλοι είπαν : «Τα πήρε στο κρανίο γιατί του θύμισαν την υπόθεση με το C4I», που σημαίνει το σκάνδαλο με το σύστημα ασφάλειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σας λέει κάτι αυτό κ. Μαρκογιαννάκη ; 

http://www.agioritikovima.gr/