20.3.13

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ" Κύπρος & Ελλάδα βίοι παράλληλοι για τις κυπριακές τράπεζες - Κλειστές μέχρι τις 26/03!



Οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές στην Κύπρο, αλλά και τα υποκαταστήματά τους στην Ελλάδα, για άλλες δύο ημέρες, την Πέμπτη και την Παρασκευή, με διάταγμα της Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με πληροφορίες από το Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου.
 
Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ και η Εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού, η οποία δήλωσε ότι επίκειται επίσημη ανακοίνωση σύντομα.
 
Eπίσης κλειστά θα μείνουν και τα ελληνικά υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών. Λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου στην Ελλάδα θα ανοίξουν - αν ανοίξουν - την ερχόμενη Τρίτη.
 
Στο μεταξύ ειδοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι στα ελληνικά υποκαταστήματα ότι δεν θα πληρωθούν στις 30 Μαρτίου την μισθοδοσίας τους!
 
Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί και πως εκτιμά το υπουργείο Οικονομικών ότι δεν κινδυνεύουν οι Έλληνες καταθέτες στα κυπριακά υποκαταστήματα της Ελλάδας από την στιγμή που όπως μόνο το defencenet.gr έχει αποκαλύψει, στην Ελλάδα είναι υποκαταστήματα και όχι ανεξάρτητα τραπεζικά ιδρύματα όπως σε άλλες χώρες.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr