31.3.13

( ΑΛΒΑΝΟΣ ) Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο δολοφόνος της 26χρονης- VIDEO



Ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία ,ότι είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ,ένας από τους τρείς δράστες της ένοπλης ληστείας, σε ταβέρνα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και της καταδίωξης που ακολούθησε, με την ανταλλαγή πυροβολισμών, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 26χρονης, στα ΄Ισθμια Κορινθίας.









Ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του στο εστιατόριο που λήστεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το τζιπ που έκλεψαν οι οπλοφόροι από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας.



Πρόκειται για τον Μάρκο Κόλα 36 ετών , έναν από τους οκτώ δραπέτες που διαφεύγουν και ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από μάχη, στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες, αστυνομικών τότε , ένας πολίτης.



Βρέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών

Στον Σολωμό Κορινθίας εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο πριν από λίγο το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας στην Μάνδρα, οι οποίοι καταδιώχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και έγιναν αιτία να χάσει τη ζωή της από εξοστρακισμό μία 25χρονη, στα Ίσθμια Κορινθίας.

Το αυτοκίνητο, είχαν κλέψει οι άγνωστοι δράστες από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Μάνδρα.Το τζιπ θα μεταφερθεί για έρευνα στα Εγκληματολογικά εργαστήρια.






Τα τελευταία λόγια της 26χρονης
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

real