14.2.13

O Μπιλ το επιβεβαίωσε: Η Χίλαρι θα είναι υποψήφια το 2016!


Bill-Clinton-Hillary
Είδηση παγκοσμίων διαστάσεων «δώρισε» στον Greek Reporter ο ελληνικής καταγωγής … δωρητής του Δημοκρατικού κόμματος στις ΗΠΑ Άγγελος Τσακόπουλος.
Ο ομογενής εκατομμυριούχος μετέδωσε την πληροφορία ότι ο άνδρας της Hillary Clinton και πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton του επιβεβαίωσε προσωπικά την πολιτική φιλοδοξία της γυναίκας του να συμμετάσχει στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών με απώτερο σκοπό την διαδοχή του Barack Obama.

«Η Hillary θα είναι η επόμενή μας Πρόεδρος και θα είναι και πάρα πολύ καλή», είπε ο Τσακόπουλος στην ιστοσελίδα κατά την διάρκεια γκαλά που έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. «Μίλησα με τον σύζυγό της και το επιβεβαίωσε. Θα κατέβει», πρόσθεσε.
Ο κ. Τσακόπουλος είναι ο ιδρυτής της ΑΚΤ Development. Αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους σημαντικότερους δωρητές του Δημοκρατικού κόμματος και συγκέντρωσε μεγάλα ποσά για την διεκδίκηση της προεδρίας από την πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ όταν εκείνη πρωτύτερα αντιμετώπισε τον νυν Πρόεδρο Barack Obama. Η κόρη του, Ελένη Τσακοπούλου-Κουναλάκη, διορίσθηκε από τον τελευταίο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουγγαρία στις 7 Ιανουαρίου του 2010 και ορκίσθηκε ενώπιον της Hillary Clinton και με συντροφιά τον πατέρα της που κρατούσε κατά την τελετή την Βίβλο. Αναμένεται να ορισθεί από την μελλοντικά εκ νέου υποψήφια Πρόεδρο ως σύμβουλός της.
Η αποκάλυψη των σχεδίων της Hillary Clinton αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένης της υψηλής αξιοπιστίας της πηγής πληροφόρησης αλλά και του γεγονότος ότι η υποψηφιότητά της αποτελούσε το … χειρότερα κρυμμένο μυστικό στην Ουάσινγκτον.
http://ysterografa.gr/