15.2.13

εζα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία_Επιτυχής συμμετοχή στη HO.RE.CA. 2013

eza.jpg


 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εzα στην 8η Διεθνή Έκθεση  HO.RE.CA. 2013
Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2013  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης στην 8η Διεθνή Έκθεση για τα Ξενοδοχεία & τη Μαζική Εστίαση HO.RE.CA. 2013, από τις 08 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2013. Το περίπτερο της εταιρείας επισκέφθηκαν περισσότερα από 10.000 άτομα, για να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της εταιρείας αλλά και για να απολαύσουν μια γευστική γνωριμία με τα προϊόντα Pils HellasBLUE Island και BERLIN.

Με τη συμμετοχή της  στην έκθεση και την αυξημένη επισκεψιμότητα στο περίπτερό της από επαγγελματίες του χώρου, η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης επιβεβαίωσε την αναπτυξιακή της πορεία και τη διείσδυσή της σε νέες αγορές εντός και εκτός Ελλάδος, με σύμμαχο της τα ποιοτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιτυχία της συμμετοχής γιορτάστηκε με ένα μεγάλο Beer Party τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή της διοίκησης, των στελεχών και των φίλων της εταιρείας, μουσικές επιλογές από τον                ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7 και την Κλαούντια Μάτολα και φυσικά…άφθονη μπίρα.

Η ζυθοποιία 
Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τρία εξαιρετικά προϊόντα: την Pils HellasBLUE Island και την BERLIN premium lager
Εκτός από τα ιδιόκτητα  σήματά της, η εzα έχει αναπτύξει την εμπορία διεθνώς αναγνωρισμένων σημάτων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι Krombacher, Arcobrau και η Gulden Draak.


          
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Ανδρέας Σουλίδης      Ελένα Ιωαννίδου    Κατερίνα Μάρκου
CONCEPT Communication Strategies  CONCEPT Communication Strategies CONCEPT Communication Strategies
Τ: 210 8025662    Τ: 210 8025662     Τ: 210 8025662