10.2.13

 Ο Παπαδημούλης ζήτησε διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ


Dimitris-Papadimoulis
Τη συμπερίληψη στο νέο καταστατικό του ενιαίου κόμματος στο οποίο μετεξελίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ ρήτρας περί διαγραφών στελεχών, ζητάει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της Κουμουνδούρου επισημάνει ότι ο νέος, ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σύγχρονος, δημοκρατικός αλλά και ενιαίος, χωρίς πολλά κόμματα στη συσκευασία του ενός, ενώ απορρίπτει τις βιαστικές, ευκαιριακές πολιτικές “μεταγραφές”, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει πρωτίστως να κερδίσει τις συνειδήσεις των πολιτών.

“Οι διαγραφές είναι μια ρήτρα που χρειάζεται να προβλεφθεί στους κανόνες λειτουργίας του νέου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με όλες τις αναγκαίες δικλίδες συλλογικότητας και δημοκρατίας. Έχει αποφασιστεί η συγκρότηση επιτροπής δεοντολογίας, η οποία θα διαθέτει τη δυνατότητα ελέγχου για σχετικά θέματα. Είναι κάτι που θα συζητηθεί στις λεπτομέρειές του, από την επιτροπή καταστατικού που έχουμε ήδη συγκροτήσει”, επισημαίνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
http://ysterografa.gr