14.2.13

Όλα τα είχε η Μαριωρή οι ...μαύροι της έλειπαν!

φωτό αρχείου

Τα λύσαμε όλα τα προβλήματα και μας έμειναν οι ..μελαχροινοί, τους οποίους έσπευσαν να συνδράμουν οι ...αριστερόστροφοι "συμπατριώτες" τους και δύο...σκύλοι (ο ένας μαύρος!) που συμπορεύοντο....

Από τις 19,30 περίπου γύρω στα 150 άτομα, οι μισοί  κ-αφρικανοί λαθρομετανάστες, κόβουν βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης φωνάζοντας "αντιρατσιστικά" συνθήματα, αναστατώνοντας τη ζωή της πόλεως και προκαλούντες κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Η ώρα είναι 21.10 και αυτοί συνεχίζουν ανενόχλητοι τις βόλτες τους!

 Δημοσιεύσαμε χθες επεισόδιο που δείχνει εναντίον ποίων υπάρχει ρατσισμός.
Διαβάστε το:


Ρατσιστική βία εναντίον Ελλήνων.



 ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ 
 Μετά τον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ένας 17χρονος μαθητής ξυλοκοπήθηκε με αλυσίδες και λοστούς καθώς έπεσε θύμα ρατσιστικής βίας μέσα σε λύκειο των Ιωαννίνων.
sxoliki via (2)Οι δράστες του περιστατικού, που συνέβη την περασμένη Πέμπτη, φέρονται να είναι τέσσερις συνομήλικοι του αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι είναι μαθητές άλλου λυκείου.
Με πρωτοφανή αγριότητα οι δράστες άρχισαν να ξυλοκοπούν τον 17χρονο μέσα στο προαύλιο του σχολείου, μπροστά στα μάτια δεκάδων μαθητών και καθηγητών.
http://ysterografa.gr/


Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε είναι, γιατί οι δεκάδες μαθητές και καθηγητές, δεν αντέδρασαν και δεν επετέθησαν στους αλβανούς, παρά περίμεναν την αστυνομία, με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του ο Έλληνας μαθητής;