24.2.13

Ο Βενιζέλος απευθύνει κάλεσμα… αποστασίας σε ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ


Evangelos-Venizelos-Alexis-Tsipras
Την πρόθεσή του το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει καθαρή αξιακή και ιδεολογική ταυτότητα ως εκφραστής της Κεντροαριστεράς  και ως ένα κόμμα λαικό, πατριωτικό, ριζοσπαστικό και εθνικά υπεύθυνο, δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο “Εθνος της Κυριακής”.
Λίγες μέρες πριν το 9ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, προχωρεί σε σαφές άνοιγμα στην “κοινωνική και εκλογική βάση” του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι έδωσε μια συγκυριακή ψήφο στις περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαϊου και του Ιουνίου.

“Η κριτική μας για τον ΣΥΡΙΖΑ αφορά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφορά μια κοινωνική βάση η οποία ψάχνει τον προσανατολισμό της μετά το σοκ που υπέστη λόγω κρίσης η ελληνική κοινωνία” τονίζει ο κ. Βενιζέλος επισημαίνοντας πως κεντροαριστερά σημαίνει υπευθυνότητα και σταθερός ευρωπαικός προσανατολισμός μέσα στην προοπτική μιας Ευρώπης προοδευτικής και όχι συντηρητικής.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις λύσεις για τους ανέργους και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά  και ξεκαθαρίζει πως “ούτε η κοινωνία , ούτε η πραγματική οικονομία αντέχουν πρόσθετα δημοσιονομικά και εισοδηματικά μέτρα. ” Η κοινωνία  έχει φτάσει στα ακραία όρια της αντοχής της. Και η πιο ευπαθής ομάδα , αυτή που υφίσταται τις πιο βάναυσες συνέπειες της κρίσης , είναι οι άνεργοι” δηλώνει ο κ. Βενιζέλος.
http://ysterografa.gr/