22.2.13

Προσοχή κάποιοι μπορεί να το εκμεταλλευτούν ...Ακόμη και να φτάσουν στην προβοκάτσια !


Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ : 
Αφήστε τα Στρατιωτικά θέματα σε επαγγελματίες.
Εφιστούν  την προσοχή στους Κρήτες που με άδολη καρδιά έχουν ξεκινήσει και έχουν βάλει στόχο να μην αφήσουν βραχονησίδα χωρίς Ελληνική σημαία !


Το θέμα έχει έρθει στη δημοσιότητα από το περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο «Cretalive.gr» και αφορά στους Μανόλη Μιζεράκη, Αντώνη Τσαπίνο, Γιώργο Παπουτσάκη και Μανόλη Βαρδάκη, οι οποίοι δηλώνουν ότι στόχος τους είναι να μην αφήσουν κανένα να κάμψει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και να εκφράσει διεκδικήσεις.

Στόχος των Κρητών δεν είναι βέβαια τα  στρατιωτικά παιχνίδια ούτε να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που λέει η καρδιά τους α,αλλά στην προκειμένη περίπτωση κάποιοι ή κάποιες υπηρεσίες μπορεί να το εκμεταλλευτούν μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν κάποιο από τα λεγόμενα θερμά επεισόδια και οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ δεν θέλουν  να δώσουν τακτικό πλεονέκτημα στην Τουρκία!

Αν πάρουμε με την σειρά τον τελευταίο χρόνο τις ¨ασκήσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα ακόμη και σε νησιά που έχουν αεροδρόμιο ,κανείς δεν πιστεύει βέβαια ότι ένα προγεφύρωμα μπορεί να σταθεί πάνω από μερικά λεπτά χωρίς βαρύ οπλισμό ούτε βέβαι και χωρίς αεροαπόβαση πεζών τμημάτων αλλά και ελαφρά τεθωρακισμένα !

Το σενάριο το ξέρουν καλά στο ΓΕΕΘΑ και έχουν διαβάσει πολύ προσεκτικά τους Πασάδες και οι ξαφνικές ετοιμότητος της Α/Άμυνας ,των μαχητικών αλλά και αεροπόβαση επίλεκτων Μονάδων  έχουν σκοπό εκτός απο την εκπαίδευση να περάσουν και το μήνυμα οτι όποιος το τολμήσει...Θα πονέσει πολύ ΄΄

Βέβαια η Τουρκία δεν θα επιχειρήσει να καταλάβει μια βραχονησίδα όπως έγινε με τα Ίμια που κάποιοι ηλίθιοι πολιτικοί αλλά και Στρατιωτικοί δεν εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα και γύριζαν από γραφείο σε γραφείο και ανεχόντουσαν τον κάθε ηλίθιο πολιτικάντη να τους αποκαλεί Μαλάκες ...Σίγουρα αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει και ο Α/ΓΕΕΘΑ ένα είναι σίγουρο δεν θα περιμένει την έγκριση των πολιτικών να αντιδράσει σε ενδεχόμενη κατάληψη Ελληνικού Εδάφους !

Δεν υπάρχει λόγος να βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο και να συρθούμε σε ένα επεισόδιο που δεν θα το έχουμε επιλέξει εμείς τον χρόνο ,τον τόπο αλλά και τις δυνάμεις !

Δεν είναι δυνατόν να έχεις καταδρομείς και να επιχειρείς σε πεδιάδα απέναντι σε τεθωρακισμένα ..Ούτε να δώσεις στους Τούρκους τον χρόνο που αυτοί θα πρέπει να επιλέξουν να κάνουν την σύγκρουση !

Ούτε βέβαια να βάλουμε χιλιάδες καταδρομείς που θα τους βρούμε άλλωστε σε 3000 χιλ βραχονησίδες χωρίς νερός χωρίς προμήθειες και εύκολο στόχο στα Τούρκικα μαχητικά χωρίς υποστήριξη Α/Α  !



Διαβάζουμε : Έχοντας όμως λάβει συγκεκριμένες πληροφορίες για το πως θα μπορούσε να εξελιχθεί η πρωτοβουλία, θα συνιστούσαμε ψυχραιμία, επανεξέταση της στάσης τους και υιοθέτηση μίας κυνικής, «πονηρής» και μακροχρόνια αποτελεσματικής για τα ελληνικά συμφέροντα πολιτικής, όπως αυτή που αντιμετωπίζει τόσα χρόνια η χώρα μας.

Δεν ήμαστε εμείς αυτοί που φοβούνται αλλά πρέπει να επιλέξουμε πότε και πώς θα αντιδράσουμε ..Προσοχή λοιπόν και ας αφήσουμε τα του Πολέμου να τα  χειριστούν επαγγελματίες !

Αν και την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή ένα θερμό επεισόδιο μόνο κακό στην Ελλάδα θα κάνει και θα χάσουμε και αυτήν την υποστήριξη που θα έχουμε όταν θα ανακηρύξουμε την ΑΟΖ αλλά και την παραχώρηση των οικοπέδων !