22.2.13

Η τετράχρονη που έσωσε την ζωή της αδελφής της

Η τετράχρονη που έσωσε την ζωή της αδελφής τηςΑντικρίζοντας την αγαπημένη της μητέρα νεκρή, εκεί ανάμεσα στις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου τους, η 4χρονη Όρεγκο δε λιγοψύχησε. 
Επικέντρωσε την προσοχή της στη μικρότερη αδελφή της, τη 2χρονη Λίλα Χαφ. Με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει από το σοκ του φοβερού τροχαίου, τράβηξε τη μικρούλα από τα συντρίμμια, τη σκέπασε με μια κουβέρτα- όπως και τον εαυτό της, και μαζί περίμεναν κάποιον να τους βοηθήσει.
Η 26χρονη μαμά τους, η Τζέσικα Μαίρη Ραθ από την Αστόρια, είχα πάει με τις κόρες της να συναντήσουν το σύζυγό της. Ο ύπνος την πήρε στο τιμόνι, το κακό δεν άργησε, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με ένα δέντρο.


Ώρες μετά το δυστύχημα, περαστικοί παρατήρησαν το κατεστραμμένο δέντρο. Εκεί βρήκαν τα δύο κορίτσια, στάθηκαν τυχερές αφού το αυτοκίνητό τους δεν φαινόταν καν.
Μάταιο ο πατέρας της οικογένειας τους περίμενε. Με ένα μήνυμα στο Facebook θα ζητήσει βοήθεια γιατί «η σύζυγός μου και τα παιδιά μου αγνοούνται...».
Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν μεγάλη, περισσότερα από 200 σχόλια κάτω από την έκκλησή του. Δυστυχώς όμως δεν θα άλλαζε την τραγική πραγματικότητα...
Τα κοριτσάκια υπομονετικά ανέμεναν τη βοήθεια για πολλές ώρες, σκεπασμένα με την κουβέρτα, με τη βροχή και το κρύο να κάνει την αναμονή ακόμη πιο δύσκολη, σχεδόν απάνθρωπη.
Ήταν όμως ζωντανές, όταν τις βρήκαν και τώρα τα αμερικανικά μέσα μιλούν για μια 4χρονη ηρωίδα που έσωσε την ζωή της μικρής της αδελφής.

http://newingreece.blogspot.gr