25.2.13

Το ποδοπάτημα της αξιοπρέπειας και οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές κατοχής αναβιώνουν καθημερινά στην Ελλάδα του μνημονίου, την ίδια ώρα που οι επιτελείς της συγκυβέρνησης διατείνονται ότι  τα πάντα βαίνουν καλώς!
 Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια του εξαθλιωμένου Έλληνα πολίτη ποδοπατιέται καθημερινά, όταν συρρέει σε διανομές τροφίμων για να εξασφαλίσει μια τσάντα με τρόφιμα. Οι εικόνες που καταγράφονται από τον φωτογραφικό φακό και από την τηλεοπτική κάμερα συγκλονίζουν, καθώς όλοι έρχονται κατάματα με την κατάντια του Λαού, την οποία συνεχίζουν προκλητικά να την αγνοούν οι υποτακτικοί της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων.


Βίντεο

Οι ίδιες σκηνές πανικού για μια τσάντα τρόφιμα καταγράφηκαν σήμερα στην διανομή τροφίμων στο Κορωπί όπως και πριν από μερικές εβδομάδες έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Από την άλλη, στις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης μόνο σε Έλληνες, πρώτιστο μέλημά μας είναι ο σεβασμός στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας. Στις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής πάντα υπάρχει οργάνωση, πειθαρχία και τάξη και σε καμία περίπτωση δεν επικρατούν σκηνές... Μπαγκλαντές, έτσι όπως θέλουν δηλαδή να καταντήσουν την Πατρίδα μας οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι, συνεπικουρούμενοι από τους λαθρομεταναστολάγνους της αριστεράς.

Βίντεο από διανομή τροφίμων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


http://www.xryshaygh.com