11.2.13

Παράδειγμα προς μίμηση.


Με την ορμή της ομάδας των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών που τα τελευταία χρόνια ανέλαβαν το brand, η Fix γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς.
Μετρώντας ήδη 15 χώρες εξαγωγής, η Fix βάζει τώρα πλώρη για Κίνα και Καναδά. Το ταξίδι μακρινό, αλλά η επιτυχία μοιάζει σίγουρη, έχοντας στις αποσκευές της τα διαπιστευτήρια από τις δύσκολες αγορές της Αγγλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ιταλίας.
Ευτυχώς, η Ελληνική, μη κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα δείχνει τι σημαίνει ανάκαμψη και εθνική οικονομική πολιτική, κι αυτό είναι ένα μήνυμα που η Fix το μεταφέρει σταδιακά και στις 5 ηπείρους. Την ίδια στιγμή που κάποιοι παρουσιάζουν την κατάσχεση των ασημικών ως “αναπτυξιακή πολιτική”.
Το σημαντικότερο; Η συμβολαιακή καλλιέργεια που εξασφαλίζει στην εταιρεία πρώτη ύλη από Έλληνες παραγωγούς, όπως είχαμε γράψει εδώ: Όταν λέμε “Ελληνικά προϊόντα”, να το εννοούμε.
Στείλτε μας πληροφορίες από οποιαδήποτε Ελληνική επιχείρηση που γνωρίζετε από πρώτο χέρι το ποιόν της για να κάνουμε αφιερώματα.