14.2.13

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΣΗ!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΣΗ

O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Κινούμενος στη γραμμή Στουρνάρα-Μέργου, σύμφωνα με την οποία ακόμη  και τα πιο προκλητικά πράγματα διατυπώνονται ανοικτά και με τρόπο ανερυθρίαστο, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης απεκάλυψε σήμερα σε συνεντευξή του στον Real FM και στο Νίκο Χατζηνικολάου, ότι αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές θα γίνουν διάφορες  κινήσεις προς την κατεύθυνση της Ομοσπονδοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι προφανές ότι η  Μέρκελ επιθυμεί να χάσουν κάθε ισχύ και  αξία οι Εθνικοί θεσμοί και τα εθνικά όργανα εμπρός στους αντίστοιχους Κοινοτικούς. Ενώ την ίδια ώρα η Γερμανίδα Καγκελάριος έχει καταφέρει η χώρα της να ποδηγετήσει σε μεγάλο βαθμό όλους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τα όργανα.

Με άλλα λόγια, το Δ’ Ράϊχ βρίσκεται ήδη επί θύραις, καταπίνοντας όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και τους λαούς και το μόνο που ξέρουν να κάνουν η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλος-Κουβέλης είναι να εμφανίζονται ως παραφερνάλια σε αυτή την πολιτική επέκτασης και κυριαρχίας της Μέρκελ. Το επιβεβαίωσε άλλωστε σήμερα ο κ. Κεφαλογιάννης!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εναντιωνόμαστε στη νέα γερμανική κατάκτηση  και κατοχή και καλούμε όλες τις  πατριωτικές δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου να διαμορφώσουμε μέτωπο πολιτικής αφύπνισης, αντίδρασης και  αντίστασης και να προστατεύσουμε την Πατρίδα μας, την Ευρώπη ως ένωση κρατών και λαών και την έννοια, την ταυτότητα και την οντότητα του έθνους-κράτους.

Είμαστε επίσης έτοιμοι να κινηθούμε  με γοργά βήματα στη διαμόρφωση ευρωπαϊκού μετώπου για τον ίδιο σκοπό.

Επτά δεκαετίες πίσω, οι Έλληνες σταθήκαμε εμπόδιο στο γίγαντα κατακτητή και παραδώσαμε μαθήματα τόλμης και ελευθερίας στην Ευρώπη και στον κόσμο. Το ίδιο έχουμε χρέος να πράξουμε και τώρα».