18.2.13

Μήνυση του συλληφθέντος για την επίθεση στις Σκουριές - Βίντεο από την επίθεση



Μήνυση, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο 54χρονος Λάζαρος Τόσκας, εναντίον των τριών υπαλλήλων σεκιούριτι της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός οι οποίοι τον υπέδειξαν ως υποκινητή της εμπρηστικής επίθεσης στις Σκουριές Χαλκιδικής. 


Χαρακτήρισε «στοχοποιημένη» τη σύλληψή του, επειδή, όπως είπε, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην περιοχή μας υπαρχει τεράστιο κίνημα από την πλειοψηφία των κατοίκων που έγινε γνωστό για λάθος λόγους. Για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή είναι υπεύθυνος ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, που αντί για δήμαρχος όλων λειτουργεί ως υπεύθυνος της εταιρείας» δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ ο κ. Τόσκας. 

Έκανε λόγο για τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή σε όλη τη Χαλκιδική εξαιτίας της επένδυσης, με την οποία θα χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας σε τομείς όπως ο τουρισμός και  η γεωργία και δεν θα δώσει τίποτε στην ελληνική οικονομία.
Υπενθυμίζεται ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατηγορηθεί για ηθική αυτουργία, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απαγγελία των σε βάρος του κατηγοριών. 

Σημειώνεται ότι σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα και οι διευθύνσεις των τριών υπαλλήλων σεκιούριτι της Ελληνικός Χρυσός. 

Η δικογραφία επιστράφηκε στην αστυνομία από την εισαγγελέα για να συνεχιστεί η έρευνα. H σύλληψη προκάλεσε ην έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαινόμενα που πρέπει να καταδικάζονται απερίφραστα, συκοφαντούν τη χώρα και προκαλούν μεγάλο τραύμα» χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τα επεισόδια.


Πηγή: http://www.skai.gr