4.2.13

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ με την δήλωση Παναγούλη

EFENPRESS:Το σφάλμα της "Χούντας" ήταν ότι δεν ήταν Χούντα...

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ με την δήλωση ΠαναγούληΠαρομοίασε τους συλληφθέντες του Βελβεντού με τους αγωνιστές της Χούντας και αποκάλεσε «νεοναζί» τον Ν. Δένδια 

EKTAKTO: Για λάθος μιλούν συνεργάτες του κ. Παναγούλη. Επικοινωνώντας με το Newsbomb.gr διευκρίνισαν ότι η δήλωση είναι καθαρά προσωπική, ως δήλωση ενός αγωνιστή κατά της χούντας.

Το Newsbomb.gr παραθέτει και τις δύο επιστολές για ενημερωτικούς λόγους. Τριγμούς έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ η ανακοίνωση του Στάθη Παναγούλη σχετικά με την κακοποίηση των συλληφθέντων του Βελβεντού.







 Σε μία ανακοίνωση - σοκ, ο βουλευτής, αδελφός του γνωστού αγωνιστή, παρομοίαζε τους συλληφθέντες με τους αντιστασιακούς αγωνιστές στην διάρκεια της Χούντας! Αποκαλούσε μάλιστα τον υπουργό προστασίας του πολίτη κύριο Δένδια "νεοναζί", ενώ καταλόγιζε στην κυβέρνηση ότι ξεπέρασε και τα ΕΑΤ - ΕΣΑ! Ακολούθησε εσωκομματικό χάος.

 Ενώ η πρώτη δήλωση είχε σταλεί με το έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ και με την ένδειξη γραφείου τύπου, μετά από λίγο εστάλη νέα ανακοίνωση από την οποία απουσίαζε οποιαδήποτε αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ και έφερε απλώς την υπογραφή του βουλευτή!
.newsbomb.gr