26.2.13

Εξοργιστική διαρροή για Στουρνάρα: Πήγε να αμνηστεύσει τα καθάρματα που έβγαζαν έξω χρήμα όταν “λεφτά υπήρχαν”!

Efenpress:Αν αληθεύει, φίδι που σας έφαγε...


Η διαρροή προέρχεται μέσα από το Μαξίμου και είναι εξοργιστική. Όπως επίσης, εξοργιστική είναι η συνέχιση παραμονής Στουρνάρα στο υπουργείο, την στιγμή που ο ίδιος ο Σαμαράς έγινε αποδέκτης αυτού του σεναρίου.

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις στο παρελθόν, η χειρότερη φάρα καθαρμάτων, ήταν όσοι έβγαζαν εκατομμύρια στο εξωτερικό μετά την άνοδο Παπανδρέου στην εξουσία (πολύ πριν τους “τιτανικούς”). Την στιγμή που είχε φύγει ο “κακός Καραμανλής”, είχε αναλάβει μία κυβέρνηση που ήλεγχε συνδικάτα, διαπλοκή, έλεγε ότι “λεφτά υπάρχουν” και είχε όλα τα φόντα να ασκήσει πολιτική. Και όμως, εκείνη την εποχή, μία κάστα ανθρώπων άρχισαν μανιωδώς να βγάζουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδας. Πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζαν πολύ καλά το σχέδιο Παπανδρέου και τι θα επακολουθούσε. Πολλοί εξ’ αυτών μάλιστα, επένδυσαν και αυτά τα λεφτά εις βάρος της χώρας τους.

Χαρακτηριστικότατη περίπτωση, αυτή του συνεργάτη του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του τ. πρωθυπουργού, που έβγαλε έξω 17 εκ. τον Δεκέμβρη του 2009, με πρόσχημα εξαγορές εταιρειών δικών του συμφερόντων! Τα λεφτά αυτά μάλιστα προήλθαν από θαλασσοδάνεια κρατικού τραπεζικού ιδρύματος! Ο ίδιος σήμερα έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα!

Ο κύριος Στουρνάρας λοιπόν, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Ελλάδα”, προσπάθησε να αποσπάσει την έγκριση του πρωθυπουργού προκειμένου να δομήσει διάταξη με την οποία θα αμνήστευε όσους έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό! Η υπόθεση είναι σοβαρότατη γιατί πήγε να περάσει με προπέτασμα την δήμευση ακινήτων όσων οφείλουν στην εφορία, χωρίς όμως να γίνεται μνεία για τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό… Συμπεριλαμβάνοντας βεβαίως και την απεχθή κατηγορία ανθρώπων που περιγράψαμε στην αρχή του άρθρου.

Η αποκάλυψη αυτή είναι εξόχως σοβαρή και απαιτεί επίσημη τοποθέτηση.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr