12.2.13

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Συντονισμένη ηλεκτρονική επίθεση δέχεται η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής


Μετά την συνωμοσία σιωπής από όλα τα ΜΜΕ, ήρθε ο πόλεμος λάσπης με φωτομοντάζ, συκοφαντίες και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Επειδή το Εθνικιστικό Κίνημα δεν κάμπτεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις, οι συστημικοί εγκέφαλοι έβαλαν μπρος ένα ακόμη βρώμικο σχέδιο. Το τελευταίο διάστημα και με ημέρα αιχμής την 2α Φεβρουαρίου, οπότε και τελέσαμε τημεγαλειώδη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια, η ιστοσελίδα μας δέχεται μία άνευ προηγουμένου ηλεκτρονική επίθεση.
Με επίκεντρο το Λονδίνο (anonymous), αλλά και μέσω Ελλάδος (otenet) εντοπίσαμε απόπειρες στοχευμένης συμφόρησης δικτύων που επικοινωνούν με τον διακομιστή για αποκλεισμό των χρηστών. Με απλά λόγια οι χάκερς επιδιώκουν να αποτρέψουν τη σύνδεση των διαχειριστών και των χρηστών της ιστοσελίδας μας με τον διακομιστή.

Να θυμίσουμε πως αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές του Μαΐου η πλατφόρμα ιστοσελίδων wordpress κατήργησε εντελώς αναίτια την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Έκτοτε η νέα ιστοσελίδα δέχεται συνεχώς ηλεκτρονικές επιθέσεις, ενώ και όλα τα προφίλ των βουλευτών, στελεχών αλλά και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής στο facebook "πέφτουν" ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι δικαιολογίες είναι πάντοτε ίδιες και γελοίες, καθώς δεν μπορούν να κρύψουν τον πραγματικό σκοπό, την φίμωση δηλαδή της Χρυσής Αυγής. Να τονίσουμε ότι κόντρα στην ένοχη ομερτά των τουρκοκάναλων, την... απάθεια του ΕΣΡ και των πληρωμένων γραφίδων, η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μόνο όπλο που διαθέτει ο Λαϊκός Σύνδεσμος για να επικοινωνήσει το κοινωνικό, αγωνιστικό και κοινοβουλευτικό του έργο. Παρ' όλες τις επιθέσεις η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής παραμένει η πρώτη με διαφορά σε επισκεψιμότητα από όλα τα κόμματα.

Ενημερώνουμε πως και αυτές οι προσπάθειες φίμωσης θα πέσουν στο κενό, καθώς σύντομα θα ξεπεραστεί κάθε πρόβλημα, ώστε η φωνή της Χρυσής Αυγής, η φωνή της Αλήθειας να ακούγεται πάλι στεντόρεια παντού!