1.2.13

Ν. Μιχαλολιάκος: Ανθέλληνες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ



Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Τύπου, εξαπέλυσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ζεν πρεμιέ του Μπολσεβικισμού», υποστήριξε ότι κινείται πολιτικά «από το μνημείο της Ρόζα Λούξεμπουργκ στον Ομπάμα και από τον Μάο και τη Ρόζα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».


Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχει ξεπουλήσει τη Μακεδονία και τη Θράκη» και ότι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είναι ανθέλληνες» ενώ όπως τόνισε, «εμείς είμαστε έλληνες εθνικιστές και αγωνιζόμαστε απέναντι στις ΗΠΑ, το ΔΝΤ και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο».

Από την ομιλία του δεν έλειψαν οι καταγγελίες κατά του Μνημονίου, σημειώνοντας ότι «κλείνουν μαγαζιά, μειώνεται η εθνική παραγωγή, ενώ αυξάνεται η απληστία των τοκογλύφων» για να καταλήξει ότι «ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, για τον οποίο μας μίλησε ο Αλέξης και η Αλέκα, είναι στα αζήτητα. Εμείς θα πάρουμε πίσω τα κλεμμένα και θα πάμε τους κλέφτες στη φυλακή».

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε και τον Τύπο και κυρίως τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι «μας αποκλείουν και λασπολογούν, αντίθετα σε κάθε νόμο». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ΕΡΤ τονίζοντας ότι «η Χρυσή Αυγή δεν έχει λόγο, δεν έχει βήμα στην κρατική τηλεόραση, που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και το ΕΣΡ δεν κάνει τίποτα» για να καταλήξει ότι «στη χώρα υπάρχει δικτατορία απέναντι στους Έλληνες».

Αναφερόμενος στη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν (στα Πετράλωνα πριν από δύο εβδομάδες) ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι δολοφονήθηκε «πάνω σε ένα καυγά» και κατηγόρησε τα «παπαγαλάκια» που προσπαθούν, όπως είπε, να εμπλέξουν τη Χρυσή Αυγή σε αυτήν την υπόθεση. Μάλιστα υποστήριξε ότι τα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, που βρέθηκαν στην οικία του ενός από τους δυο κατηγορούμενους, δεν υπάρχουν στη δικογραφία.

Τέλος, ο επικεφαλής Χρυσής Αυγής τόνισε ότι «για τους λαθρομετανάστες δεν έχουν κάνει τίποτα, το πρόβλημα υπάρχει, ενώ τα στρατόπεδα το μόνο που εξασφάλισαν είναι συνθήκες θαλπωρής για τους λαθρομετανάστες από το αντιρατσιστικό, ανθελληνικό κράτος μας».

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης -zougla.gr