31.1.13

Μαίνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΚΚΕ- Video



Στα ύψη η κόντρα κυβέρνησης-ΚΚΕ με αφορμή τα γεγονότα στο υπουργείο Εργασίας. Ο υπουργόςΓιάννης Βρούτσης μιλώντας σήμερα (31/01) στη βουλή είπε μεταξύ άλλων ότι αναφέρεται στο θέμα με σκοπό: «Να αποκαταστήσω μια αλήθεια. Μια αλήθεια η οποία “βιάστηκε” και αυτή χθες και σήμερα στα κανάλια από εκπροσώπους του ΚΚΕ με σκοπό να διαστρεβλώσουν μια πραγματικότητα».






Οι 36 συλληφθέντες-μέλη του ΠΑΜΕ οδηγήθηκαν σήμερα (31/01) στον εισαγγελέα, την ώρα που μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου του ΚΚΕ έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Οι συλληφθέντες πήραν αναβολή για να εκδικαστεί η υπόθεσή τους στις 12 Φεβρουαρίου. Νωρίτερα, ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη παραμονή σε χώρο δημόσιας υπηρεσίας, ενώ διέταξε να διενεργηθεί έρευνα από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τη διάπραξη του αδικήματος της φθοράς ξένης περιουσίας.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τουςανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν πρέπει ο λαός να φοβηθεί. Πρέπει να ατσαλωθεί και να καταλάβει πως όταν παίρνονται τέτοια μέτρα έρχονται και καινούργια σε βάρος των εργαζομένων».



Τα όσα έλαβαν χώρα στο υπουργείο Εργασίας αποτέλεσαν πεδίο τηλεοπτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΚΕ, Παναγιώτη Μεντρέκα, ενώ η κόντρα μεταφέρθηκε και στο κοινοβούλιο ανάμεσα στους Κωστή Χατζηδάκη και Χρήστο Κατσώτη

Την ίδια ώρα, στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ αναρτήθηκε ανακοίνωση με φωτογραφίες στις οποίες, όπως αναφέρεται: «δείχνουν την κατασκευή κατηγοριών, που με βάση αυτές στήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. 

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση δεν πήρε όλα τα μέτρα της και είναι εξόφθαλμη η προβοκάτσια από τους κακούς σκηνοθέτες της, καθώς φαίνονται μετακινήσεις επίπλων, φωτιστικών, καρεκλών κλπ, από φωτογραφία σε φωτογραφία». 

Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στον realfm 97,8 ο βουλευτής του ΚΚΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ, Χρήστος Κατσώτης.
real.gr