23.1.13

ΛΟΝΔΙΝΟ: «Μουσουλμανική Περίπολος» βγαίνει στους δρόμους εκφοβίζοντας τους "αμαρτωλούς" Βρετανούς και λέγοντάς τους ότι «εδώ είναι μουσουλμανική περιοχή» (video)

Και οι Εγγλέζοι το έπαιζαν ...αντιρατσιστές σαν κάτι @@@@ δικούς μας εδώ και τώρα το πληρώνουν.Κι ακόμα είναι η αρχή...

ΛΟΝΔΙΝΟ: «Μουσουλμανική Περίπολος» βγαίνει στους δρόμους εκφοβίζοντας τους "αμαρτωλούς" Βρετανούς και λέγοντάς τους ότι «εδώ είναι μουσουλμανική περιοχή» (video)Η βρετανική αστυνομία ερευνά τις αναφορές για μια συμμορία μουσουλμάνων "αυτόκλητων τιμωρών" που βγαίνουν με κουκούλες στους δρόμους και απαιτούν από τους άνδρες που συναντούν να αφήσουν το αλκοόλ και από τις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα τους όταν είναι στην «μουσουλμανική περιοχή» τους.Οι άνδρες που φοράνε κουκούλες, αυτοαποκαλούνται "Μουσουλμανική Περίπολος" και γυρνούν στους δρόμους του Λονδίνου και αποκαλώντας τις λευκές γυναίκες «γυμνά ζώα χωρίς αυτοσεβασμό».Η συμμορία έχει τραβήξει βίντεο να τα βάζουν με έναν «σατανικό» μπεκρή και να δείχνουν έναν ποδηλάτη που έχει πέσει βαριά χτυπημένος στον δρόμο μετά από τροχαίο ατύχημα, υποστηρίζοντας ότι τραυματίστηκε επειδή ήταν ακάθαρτος.

article-2263905-16FE8E42000005DC-982_306x423.jpg

Φωτο: Η μουσουλμανική περίπολος πήρε το αλκοόλ από αυτόν τον άνθρωπο και ανέβασαν την σκηνή στο YouTube
Κάποια στιγμή ένα μέλος της ομάδας λέει: «Δεν με νοιάζει καθόλου αν νιώθετε αποτροπιασμό», ενώ μετά λέει ότι είναι οι αυτόκλητοι σωτήρες «που εφαρμόζουν το Ισλάμ πάνω σας» οι ίδιοι.

Έχουν ανεβάσει βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube με τον πιο πρόσφατο τριών λεπτών clip.

Η Scotland Yard λέει ότι ερευνά το θέμα.

Στο βίντεο που γυρίστηκε από κινητό τηλέφωνο το βράδυ στο Waltham Forest του Λονδίνου, ακούγονται κάποιοι άνδρες να φωνάζουν σε κάποιους λευκούς Βρετανούς ότι «εδώ είναι μια μουσουλμανική περιοχή».

Το βίντεο, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ‘The Commentator’ αναφέρει: Από γυναίκες που περπατάνε στους δρόμους ντυμένες σαν γυμνά ζώα χωρίς αυτοσεβασμό, έως μεθυσμένους ανθρώπους που κρατάνε στα χέρια τους αλκοόλ, μέχρι μεθυσμένους που σκοτώθηκαν στη μέση του δρόμου, θα κάνουμε το καλύτερο για να τα πιάνουμε όλα και να τα απαγορεύουμε όλα. "

article-2263905-16FE8E39000005DC.jpg

article-2263905-16FE8E35000005DC-452_634x350.jpg

Μια σκηνή δείχνει τους κουκουλοφόρους να αναγκάζουν έναν περαστικό να πετάξει ένα κουτάκι μπύρας μακριά, και να του λένε ότι είναι η Μουσουλμανική Περίπολος και ότι το αλκοόλ είναι ένα «κακό που απαγορευεται».

Λένε στη συνέχεια, σε μια ομάδα γυναικών «απαγορεύεται να ντύνονται έτσι και να εκθέτουν τον εαυτό τους έξω από το τζαμί».

Σε μια άλλη περίπτωση, μια γυναίκα προσβάλλεται από τις απαιτήσεις τους και τους λέει ότι εδώ είναι Μεγάλη Βρετανία και ως απάντηση εκείνοι της λένε ότι «δεν σέβονται όσους παρακούν τον Θεό».

Ο Mohammed Shafiq, ο διευθύνων σύμβουλος της μουσουλμανικής οργάνωσης Ίδρυμα Ραμαντάν, που αγωνίζεται για την «ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των κοινοτήτων», καταδίκασε τη συμπεριφορά της ομάδας, λέγοντας : «Ζούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ισχύει η νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν πρέπει να υπάρχει ο νόμος του όχλου. Αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τέτοια συμπεριφορά, τότε είναι ανησυχητικό, αλλά είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. "

article-2263905-16FDE604000005DC-818_634x315.jpg

Σε ένα clip μπροστά από μία διαφήμιση σουτιέν λένε: «Οι μουσουλμάνοι έχουν αναλάβει να υπερισχύσει το καλό και να απαγορευτεί το κακό και να καλύψουν αυτούς τους γυμνούς ανθρώπους.

Δείχνουν μετά μια σειρά από διαφημίσεις του προϊόντος που έχουν ψεκαστεί με σπρέι, αλλά και μια διαφήμιση στην οποία έχουν ρίξει βενζίνη και έχουν βάλει φωτιά.

Δείτε το βίντεο:


http://www.eleysis-ellinwn.gr


Η μόνη λύση είναι : Ακροδεξιές κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη και απηνής  διωγμός όλων των μουσουλμάνων από τις ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ  χώρες, ώστε να εξαναγκασθούν να επιστρέψουν στις υποανάπτυκτες πατρίδες τους, προτού καταλάβουν όλη την Ευρώπη και εξοντώσουν τους Ευρωπαίους. Είναι  πλέον  καθαρά θέμα επιβιώσεως.
Efenpress/c