11.1.13

"Ξεκίνησε το έργο αποπεράτωσης για το κλειστό Γυμναστήριο στην Τήνο"

Υπογράφηκε χθες η σύμβαση εκτέλεσης του έργου αποπεράτωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Τήνου. 
Το ημιτελές έργο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που ξεκίνησε το 2004 και διακόπηκε το 2006, υλοποιείται πλέον από το Δήμο Τήνου με προϋπολογισμό 1.071.840,00€ και με χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.  Το έργο, σύμφωνα με την σύμβαση, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε 360 ημερολογιακές ημέρες.
 
Το συγκρότημα του Γυμναστηρίου αποτελείται από αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, βοηθητικούς χώρους για τους αθλούμενους, χώρους διοικητικής υποστήριξης με πλήρη εξοπλισμό, αποθήκη οργάνων, μηχανοστάσιο, κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών και βοηθητικούς χώρους θεατών. Στη μελέτη έχει προβλεφθεί και ο ειδικός εξοπλισμός του Γυμναστηρίου για τις αθλοπαιδιές (μπασκέτες, ορθοστάτες, ηλεκτρονικοί πίνακες κ.α.)  Παράλληλα, θα διαμορφωθεί και ο περιβάλλων χώρος πρόσβασης του Γυμναστηρίου (περίφραξη, πλακόστρωση, ηλεκτροφωτισμός, φύτευση δέντρων κ.α.).
Μετά την υγεία, η νεολαία αποτελεί την αμέσως επόμενη προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής. Η αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου αποτελεί άλλωστε προσωπική δέσμευση του Δημάρχου προς τη νεολαία του νησιού μας, προς το αύριο του τόπου μας.

Tinos E-Magazine
Όλη η Τήνος σε ένα κλικ...