18.1.13

ΚΥΠΡΟΣ:Υποβολή υποψηφιότητος του Λουκά Σταύρου

EDIKΕν πρώτοις καταγγέλλω το δικτατορικό Ζυριχικό κατεστημένο και ιδιαιτέρως την κυβέρνηση Χριστόφια που εις βάρος κάθε αρχής δημοκρατίας , ισονομίας και ισηγορίας , επέβαλε την αποσιώπηση της υποψηφιότητος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ  από τα ιδιωτικά και δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης .

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει πως η Κυπριακή “δημοκρατία” , τελεί υπό καθεστώς αντιλαϊκού , σκοταδιστικού εξουσιασμού που δεν της επιτρέπει να συγκαταλέγεται στα πολιτισμένα κράτη.



Το ενδοτικό κατεστημένο , που μέσα από μια σειρά επαίσχυντων και προδοτικών πράξεων , όπως την εσχάτη προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων , παρέδωσε την πατρίδα στους τούρκους κατακτητές , παραχωρεί τώρα ότι απέμεινε , στους ξένους τοκογλύφους για να στηρίξει το ντόπιο ληστρικό τραπεζικό σύστημα και την εκκλησιαστικό-ιδιωτική ολιγαρχία του πλούτου , ρίχνοντας τον λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση .
Ενώ αυτοί θα συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια θα ρίχνουν στο λαό τα αποφάγια τους όπως πετάνε τα κόκαλα στα σκυλιά τους.

Καλώ το λαό να στηρίξει την υποψηφιότητα μου , να ενδυναμώσει το κίνημα του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ για να ορθωθεί φραγμός στα αντιλαϊκά και αντεθνικά σχέδια τους .

Να σταματήσουμε την προδοτική πορεία στο εθνικό θέμα και να ανάψουμε ξανά τις δάδες του αγώνα από τα φυλακισμένα μνήματα.
Να διεκδικήσουμε ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα και να αναδιοργανώσουμε την οικονομία μέσα από μια κρατική τράπεζα που θα στηρίξει άμεσα χωρίς τοκογλύφους διαμεσολαβητές , τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας , συρρικνώνοντας στο ελάχιστο το υπέρογκο κράτος και την γραφειοκρατία και υποτάζοντας το ιδιωτικό τραπεζιτικό σύστημα στον εθνικοκοινωνικό οικονομικό σχεδιασμό.

Να συγκρουστούμε με την τυραννία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού που αποτελεί συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια κομματικών συμμοριών που ζεσταίνονται στα τζάκια της πλουτοκρατίας. Να διεκδικήσουμε μέσα από την ριζική αναθέσμιση την ανακλητή αντιπροσώπευση των παραγωγικών ενώσεων στην εξουσία .

Να συντρίψουμε με σκληρά μέτρα την διαφθορά , τη φαυλοκρατία και το έγκλημα και να δώσουμε τελειωτική λύση στο πρόβλημα των μεταναστών με επιβολή πλαφόν στους κοινοτικούς και άμεση εκδίωξη των λαθρομεταναστών .
Να στηρίξουμε τους ντόπιους εργάτες , με επιβολή του λαϊκού δικαίου που προνοεί δήμευση περιουσιών / μεταβίβασης της επιχείρησης στους νόμιμους εργάτες / έγκλειστη κοινωνική εργασία και ισόβια εξορία , σε όσους δίνουν ψωμί και στέγη σε λαθρομετανάστες.

Πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας η στήριξη της υποψηφιότητας μου , δεν είναι πράξη συναίνεσης και συνδιαλλαγής με το κατεστημένο , αλλά απόφαση μάχης και θυελλώδους σύγκρουσης με τους προδότες και τους ολιγάρχες της πλουτοκρατίας.
Αγώνας για την εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση της Κύπρου μας.

18 Ιανουαρίου 2013
Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες 
Δείτε εδώ το Λόγο κατά την υποβολή υποψηφιότηταςhttp://www.youtube.com/watch?v=M36TGkKOaHM