21.1.13

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΙΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (21-01-2013), στην περιοχή της Άνω Πόλης, 46χρονος οδηγός μοτοσικλέτας δε σταμάτησε σε σήμα στάσης αστυνομικών της ομάδας “Ζ” προκειμένου να ελεγχθεί, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Στην περιοχή κέντρου πόλης, η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε περίφραξη εργοταξίου, ενώ ο οδηγός της ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το δίκυκλο ήταν κλεμμένο. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον συλληφθέντα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε πορτοφόλι που αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο και περιείχε 200 ευρώ και διάφορα έγγραφα του κατόχου του.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΗΣΤΩΝ(...Ρατσιστική η σύλληψη!!!)
Σήμερα (21-1-2013), πρωινές  ώρες, στη Θεσσαλονίκη,περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τέσσερις (4) αλλοδαπούς ηλικίας 29, 32, 23 και 27 ετών, για “Ληστεία κατά συναυτουργία”. 
Συγκεκριμένα, δύο (2) εξ΄αυτών, προσέγγισαν 61χρονο ημεδαπό και αφού του αφαίρεσαν, με χρήση σωματικής βίας, χρυσή αλυσίδα, επιβιβάστηκαν σε όχημα, που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, όπου τους ανέμεναν οι άλλοι δύο (2) συνεργοί τους. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.