11.1.13

ΚΥΠΡΟΣ: Περιπολικά κατεδίωξαν...ανεμόπτερο!



Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα όταν στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, έκανε την εμφάνιση ένα ανεμόπτερο!

Λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, το μήνυμα έφτασε στην αστυνομία, η οποία τέθηκε σε συναγερμό, υπό το φόβο ενδεχόμενης εγκληματικής ενέργειας, αφού λίγες ώρες μας χωρίζουν από την άφιξη της Γερμανίδας καγκελάριου στο νησί.

Τα περιπολικά από ξηράς, ακολούθησαν την πορεία του ανεμόπτερου, το οποίο διέσχισε τη Λάρνακα και στη συνέχεια χάθηκε στην περιοχή Ορόκλινης. Οι πρωταγωνιστές αυτού του πρωταφανούς περιστατικού στη συνέχεια έκρυψαν το ανεμόπτερο στην περιοχή Ορόκλινης και προσπάθησαν να διαφύγουν, αφού πλέον είχαν αντιληφθεί ότι καταδιώκονταν από την αστυνομία.


Συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για δύο Βρετανούς, μόνιμους κάτοικους Κύπρου, ηλικίας 30 και 24 χρόνων, οι οποίοι άθελα τους προκάλεσαν όλη αυτή την αναστάτωση και την κινητοποίηση.

Ωστόσο, τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες αφού φαίνεται ότι διέπραξαν ποινικά αδικήματα και αυτό θα διαφανεί από την ανάκριση η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Πάντως και οι δύο νεαροί τελούν υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
http://www.cytoday.eu