30.1.13

Την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών ζήτησε η Μπακογιάννη


bakoyanni
Λίγη ώρα μετά το απαλλακτικό βούλευμα του συμβουλίου εφετών για την υπόθεση της δήλωσης «πόθεν έσχες» του συζύγου της η κ. Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε:
«Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο φυσικός δικαστής όλων είναι η δικαιοσύνη. Μόνο όποιος έχει να φοβηθεί κάτι προσπαθεί να την αποφύγει» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η βουλευτής υπενθύμισε ότι από την πρώτη στιγμή ζήτησε από τη Βουλή την άρση της ασυλίας της για να λάμψει η αλήθεια στη δικαιοσύνη και να μην μείνει καμία σκιά.

«Τώρα πλέον αποδείχθηκε περίτρανα, ότι δεν υπήρξε επαύξηση της περιουσίας ούτε της δικής μου, ούτε του συζύγου μου που να μην δικαιολογείται» σημείωσε και έκανε λόγο για συκοφαντική επίθεση λάσπης εναντίον της την άνοιξη του 2012 που της στοίχισε προσωπικά και πολιτικά.
«Αισθάνομαι όμως ικανοποίηση ότι έστω και τώρα, γι΄ αυτό το μεγάλο πολιτικό θέμα που έθιγε την τιμή και την υπόληψη, τόσο τη δική μου όσο και του συζύγου μου, η ελληνική δικαιοσύνη αποκάλυψε την αλήθεια, δικαιώνοντάς με. Το συμπέρασμα είναι ότι οι βουλευτές δεν έχουν ανάγκη από ειδικούς νόμους “περί ευθύνης υπουργών” και βουλευτικής ασυλίας, γι’ αυτό και επιβάλλεται με την επόμενη συνταγματική αναθεώρηση να καταργηθούν» κατέληξε στη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη.
http://ysterografa.gr