15.1.13

ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Προειδοποιούσαν ότι θα κτυπούσαν, αλλά ... τους άφησαν ελεύθερους


Προειδοποιούσαν ότι θα συνέχιζαν τον ένοπλο αγώνα οι Ν.Μαζιώτης και Π.Ρούπα, βασικοί ύποπτοι για τον πολυβολισμό χθες τα ξημερώματα των γραφείων της ΝΔ με προκήρυξή τους μέσα (!) Από τις φυλακές στις 09/09/2011 και παρ'όλα αυτά τους άφησαν ελεύθερους με την παρέλευση του 18μήνου και - φυσικά - εξαφανίστηκαν, προφανώς για να ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο τους.
Πληροφορίες της αντιτρομοκρατικής (βασικά η ανάλυση κάποιων μηνυμάτων που έστελνε σε αντιεξουσιαστικό χώρο κοινωνικής δικτύωσης μέσω τρίτου προσώπου) έδειχναν ότι έστηνε νέα ομάδα και ήταν έτοιμος για εντυπωσιακό κύπημα.
Ιδού η επιστολή που είχαν στείλει μέσα από την φυλακή:

«Για εμάς ο ένοπλος αγώνας είναι ένα στρατηγικό σχέδιο επίθεσης εναντίον της κυριαρχίας με παράλληλη επιδίωξη την όσο το δυνατόν κοινωνική απεύθυνση και με κατεύθυνση πάντα την όξυνση του κοινωνικού και ταξικού πολέμου εναντίον του κράτους και του κεφαλαίου, την προπαγάνδιση της ένοπλης προλεταριακής αντεπίθεσης για την ανατροπή του συστήματος και την κοινωνική επανάσταση. Τέλος να επισημάνουμε πως οι συλλήψεις και οι φυλακίσεις μας όχι μόνο δεν μας έχουν λυγίσει, όπως θα έλπιζαν οι διώκτες μας, αλλά είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ ".
Ε, όσο και αν φαίνεται τρελό, το σύστημα τους συγκεκριμένους τους άφησε ελεύθερους με την δικαιολογία της παρέλευσης 18μήνου από τη σύλλησή τους. Χρονικό διάστημα κατά το οποίο ούτε η δίκη τους έγινε, ούτε τους απαγγέλθηκαν κάποιες νέες κατηγορίες! Να πούμε ότι ο "Επαναστατικός Αγώνας ευθύνεται για την ρίψη της ρουκέτας στην αμερικανική πρεσβεία στις 12/01/2007.
Οι δύο κατηγορούμενοι παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους που τους έχουν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή τους και δεν έδωσαν-ως όφειλαν-το ​​παρών στο Α.Τ. Εξαρχείων την 1η Ιουλίου, αλλά ούτε και στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα».
Τρομοκράτες που σίγουρα «βολεύουν» το σύστημα. Χθες πέρασε σχεδόν «αβρόχοις ποσί» η δια νόμου εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας από την Βουλή με το δημόσιο να βρίσκεται πλέον στο έλεος των δανειστών και των κατασχέσεων ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr