23.1.13

Χαμός στην Αλβανία από συνέντευξη του Χρ. Παππάς της Χ.Α. σε αλβανική κανάλι


«Με την Αλβανία είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, όταν γίνουμε κυβέρνηση θα ελευθερώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο με όπλα…»

Ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έγινε πασίγνωστος στην Αλβανία καθώς πριν από τρείς μήνες επικέντρωσε τους φακούς των αλβανικών μέσων στις επεισοδιακέςεκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο. Οι αλβανικές εφημερίδες φιλοξενούν τις συχνές ερωτήσεις του στη Βουλή των Ελλήνων για θέματα που αφορούν το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό ενώ κάποιο μάλιστα τον θεωρούν αλβανό γιατί κατάγεται από το Σούλι !!!

Το εθνικής εμβέλειας  αλβανικό κανάλι “NEWS24” που ανήκει στον ίδιο ανθελληνικό δημοσιογραφικό όμιλο με τη “Gazeta Shqiptare”  και το ιστολόγιο balkanweb,  προβάλει σε σποτάκι την αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Arur Zhej και θα προβληθεί σύντομα στο κανάλι.
Στο λίγα που προβάλει το σποτάκι, ο κ. Παππάς  χωρίς να μασάει τα λόγια του, σου δίνει την εντύπωση πως απευθύνεται σε ομοϊδεάτες του και όχι στο αλβανικό κοινό.
Μάλιστα κάποια στιγμή τινάζει στο πρόσωπο του δημοσιογράφου την αλβανική σημαία λέγοντας του πως «αυτή είχε το θράσος να επιτεθεί στην Ελλάδα…».
«… Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση... Το εμπόλεμο δεν μπορεί να ακυρωθεί με μία δήλωση του Παπούλια αλλά πρέπει να περάσει στη βουλή των δύο χωρών, κάτι που δεν έγινε, άρα είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση μαζί σας… Υπογράψατε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας  για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και είναι ακόμα σε ισχύ, αφού δεν ακυρώθηκε με κάποιο άλλο, γιατί δεν το τηρείται;  Όταν γίνουμε κυβέρνηση, με το στρατό μας θα ελευθερώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο…»    Αυτό είναι το περιεχόμενο του σπότ που προβάλει το NEWS24, σε κάθε διαφημιστική ενότητα.



Efenpress: Ευτυχώς βρέθηκε και κάποιος να τους μιλήσει στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν.