3.1.13

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής όχι μόνο για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου, αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως συνένοχοι για τη συγκάλυψη της διαφθοράς

Σαμαράς και Κουβέλης καλύπτουν απόλυτα τις ποινικές ευθύνες του συνεταίρου τους στην εξουσία Βενιζέλου. Ο Σύριζα, ενώ το μεσημέρι αναφερόταν – ορθώς - στις ποινικές ευθύνες Παπανδρέου, το βράδυ πραγματοποίησε την πλέον θεαματική κυβίστηση. Εξαίρεσε τον πρωθυπουργό του μνημονίου και του ΔΝΤ από την πρότασή του για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Η βρωμιά και η δυσωδία της «λίστας Λαγκάρντ έχουν καλύψει ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, από τη συγκυβέρνηση μέχρι τη δήθεν αντιπολίτευση της αριστεράς. Οι υπόγειες διαδρομές, οι δοσοληψίες και τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια που παίζει ο Σύριζα από την ημέρα που μυρίστηκε εξουσία είναι πλέον ολοφάνερα.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών των Παπανδρέου, Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου. Είναι φύσει αδύνατο να μη γνώριζε ο τότε πρωθυπουργός της χώρας για την έλευση της λίστας Λαγκάρντ και για τις βρώμικες παρεμβάσεις Παπακωνσταντίνου σε αυτή.
Επειδή ο κανονισμός της βουλής απαιτεί 30 βουλευτές για την έγκριση της σχετικής πρότασης και η κοινοβουλευτική μας ομάδα διαθέτει 18, καλούμε όλους αυτούς τους βουλευτές που ψιθυρίζουν για τις ευθύνες Παπανδρέου να συνυπογράψουν την εν λόγω πρόταση. Ας είναι αυτό το πρώτο βήμα για ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικό της χώρας από τους απατεώνες και τους διεφθαρμένους.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου