17.1.13

Ευχαριστήρια επιστολή συλλόγων 1ου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.Πυλαίας


ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια επιστολή»

    Σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την Εφημερίδα “Δήμου Δρώμενα” για τη μεγάλη προσέλευση που επετεύχθη στην όμορφη βραδιά, η οποία διοργανώθηκε στις 11.1.2013 με την υποστήριξη της και αποτέλεσε ένα μικρό διάλειμμα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και κατά συνέπεια και ο χώρος της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

    Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πυλαίας αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για τη συμπαράστασή σας, που αποτέλεσμα της είναι η χρηματοοικονομική μας ενίσχυση η οποία εξασφαλίζει όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία και την υλικοτεχνική υποδομή του Σχολείου μας, αλλά προωθεί την εναρμόνιση αυτών με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, διασφαλίζοντας την επιτυχία των εκπαιδευτικών μας προσεγγίσεων.

    Για την πολύτιμη σημασία της ευγενούς προσφοράς σας, η οποία εκφράζεται στα πρόσωπα όλων των μαθητών μας, σας ευχόμαστε την αειφόρο ανάπτυξη της εφημερίδας σας και αυτή η κοινωνική σας προσφορά να βρει μιμητές.

   Με εκτίμηση
 Ο Διευθυντής
Λυμπούδης Βασίλης