21.1.13

Δημοσκόπηση που δείχνει στο 15% τη Χρυσή Αυγή ...Πάει Μαξίμου !


Βόμβα μεγατόνων στην τηλεόραση του Σκάι και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου!

Αποκαλύφθηκε ότι νέα δημοσκόπηση που έφτασε στα χέρια του Πρωθυπουργού δείχνει την Ν.Δ να προηγείται κατά 1-1,5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κόμμα που είναι το Σύριζα ...

Το νέο είναι οτι η Χρυσή Αυγή που έρχεται σταθερά τρίτο κόμμα με  μεγάλη διαφορά απο το τέταρτο αλλά το ποσοστό της είναι τρομακτικό ...15% και όπως λένε στελέχη της μόλις αρχίσαμε !
Για εμάς που παρακολουθούμε τη πορεία της Χ.Α  αλλά και την αλαζονεία των στελεχων  των άλλων κομμάτων, την οικογενειοκρατία ,αλλά  και την απομάκρυσή των πολιτικών απο λαό είναι το προβλεπόμενο !
Η Υποκρισία των πολιτικών ,τα εμείς τα λέμε αλλά η εξουσία δεν τα ακούει και το χαίδεμα των λαθρομεταναστών  είναι μερικά απο τα συμπεράσματα !
Η σταθερότητα των στελεχών της Χρυσής Αυγής , το ταυτισμα των νέων με τους βουλευτές της Χ.Α που είναι απλά εργαζόμενα παιδιά ...Χαρακτηριστά να αναφέρουμε ότι ο βουλευτής Λάρισας Αλεξόπουλος κουβάλαγε και κουβαλάει τσουβάλια με ζωοτροφές στο κατάστημα του δείχνει αυτό που θέλει ο Λαός ...Βουλευτάκια που γυρίζουν απο πίτα σε πίτα και υποβάλουν ερωτήσεις δήθεν για το κόψιμο των συντάξεων των Στρατιωτικών ...ενώ οι ίδιοι πήραν το ψαλίδι λέει πολλά 
Η δήλωση πολλών Στρατιωτικών αλλά και Αστυνομικών οτι θα δείτε αποτελέσματα στη κάλπη και θα τρίβετε τα μάτια σας ...Άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά !
Η Ν.Δ χάνει όλο το δυναμικό της απο κάποιες ομάδες που οι ίδιοι απαξίωσαν ...Μπορεί να ελέγχουν τα γερόντια που πολέμησαν στο Γράμμο ... αλλά η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων βλέπουν και νιώθουν στο πετσί τους την απαξίωση  αλλά και το ταξικό μίσος που έδειξαν πολιτικοί άνδρες !
Ο χρόνος μπροστά μας ...Η κάλπη γεννάει και ο λαός πεινάει !