26.8.12

Mε παρέμβαση Δένδια ανακαλείται η μετάθεση του αστυνόμου της Ύδρας


Mε παρέμβαση Δένδια ανακαλείται η μετάθεση του αστυνόμου της Ύδρας
____________________________________________________________
Γράφαμε χθες στην EFENPRESS:_______________________________________________________

Efenpress: Αντί να παυθεί ο δήμαρχος και να συλληφθεί για διέγερση (κ.λ.π.) , μεταθέτουν -οι δειλοί- τον Αστυνόμο! Αίσχος!


___________________________________________________________________
Η απόφαση ανάκλησης της μετάθεσης, με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ.Δένδια,αποτελεί ηχηρό ράπισμα για το Δήμαρχο Ύδρας κ.Κοτρώνη και το τοπικό σύστημα συμφερόντων.
Ο κ.Κοτρώνης είχε επιτεθεί φραστικά στον Αστυνόμο του νησιού, πριν από μία εβδομάδα, ενώ και άλλοι τοπικοί παράγοντες «έβαλαν» το χεράκι τους για να «τιμωρηθεί»  ο συγκεκριμένος αστυνομικός.

Οι άκρες αυτής της υπόθεσης φτάνουν μέχρι την Εκκλησία αφού είναι γνωστές οι ιδιαίτερες σχέσεις και ο ομφάλιος λώρος που συνδέει τη δημοτική αρχή με την τοπική Μητρόπολη.
Η εμπλοκή κυβερνητικού στελέχους, που κάποιοι θεωρούσαν βέβαιη, δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται. Πολλοί ήταν αυτοί που «φωτογράφιζαν» τον Υπουργό Παιδείας κ.Αρβανιτόπουλο, που εκλέγεται στην περιοχή αλλά κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ενώ διαψεύδεται και από το περιβάλλον του.
Αυτό που ίσως πρέπει να αναζητήσει ο Υπουργός κ.Δένδιας, είναι το αόρατο χέρι που έκανε την παρέμβαση για να μετακινηθεί ένας αστυνομικός που απλά έκανε τη δουλειά του και περιφρουρεί τη νομιμότητα στο νησί.
 Έχουμε αναφερθεί με λεπτομέρειες στην ύπαρξη ενός τοπικού συστήματος που βαρύνεται με πολλά και δεν θέλει έλεγχο των πράξεών του. 
 Για πολλούς όμως οι αποκαλύψεις... έπονται.
Φυσικά, η υπόθεση της μετάθεσης του Αστυνόμου τροφοδότησε την αρνητική δημοσιότητα για το νησί, την ευθύνη όμως έχουν αυτοί που την μεθόδευσαν με προκλητικό τρόπο.
Το περιστατικό δεν χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση το όμορφο και ιστορικό νησί αλλά και τους φιλόξενους κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού. Αυτοί οι τελευταίοι, ουσιαστικά πληρώνουν τα καμώματα των «αρχόντων» τους.
newsbomb