25.8.12

Νέο μακελειό στις Η.Π.Α. – Δύο νεκροί στο Empire State Building

Νέο μακελειό στις Η.Π.Α. – Δύο νεκροί στο Empire State BuildingΣειρά πυροβολισμών ακούστηκαν πριν λίγη ώρα έξω από το Empire State Building, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι νεκρός ο δράστης της επίθεσης.
Αυτόπτης μάρτυρας είπε στην κάμερα του CNN πως ένας άντρας πυροβόλησε κάποιον άλλον στο κεφάλι και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει. Ωστόσο ένας υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι που δεν κρατούσε όπλο τον κυνήγησε κι έπειτα ακούστηκαν εννιά πυροβολισμοί.
Πολλά ασθενοφόρα έφτασαν στην περιοχή με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί να κάνουν λόγο για δύο νεκρούς. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι πυροβολισμοί ακούστηκαν ξαφνικά. Ένας άντρας έπεσε νεκρός, ενώ αυτός που πυροβόλησε ξεκίνησε να τρέχει. 
Επικράτησε πανικός και ο κόσμος δεν ήξερε προς του να πάει για να φύγει από το σημείο των πυροβολισμών, καθώς αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του δράστη.
Όταν ο τελευταίος έπεσε νεκρός, το σημείο γέμισε ασθενοφόρα. 
Σε δηλώσεις του για το θέμα, ο δήμαρχος τόνισε πως «Για άλλη μια φορά, υπάρχουν πάρα πολλά όπλα εκεί έξω».
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για ένα δυσαρεστημένο υπάλληλο εταιρίας. Από τους πυροβολισμούς υπάρχουν κι εννιά τραυματίες.
newsbomb