28.8.12

Efenpress: " Ράβε, μπαλω-ξύλωνε δουλειά να μη σου λείπει"

Ο Βενιζέλος κόβει δύο... ακτίνες από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ (αυτές έφταιγαν...)


Φως θέλουν να δουν στην Ιπποκράτους. Εξού και εικάζω ότι η ενασχόληση με τον εμβληματικό ήλιο του ΠΑΣΟΚ ενόψει των γενεθλίων του Κινήματος στις 3 Σεπτεμβρίου δεν είναι τυχαία. Εξηγούμαι: στη μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Μουσείο Μπενάκη ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα παρουσιάσει και τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα επανέλθει στις αρχικές 7 ακτίνες από τις 9 που έχει σήμερα. 


Οι ακτίνες θα αντιστοιχούν στους ισάριθμους άξονες πολιτικής στους οποίους θα δώσει έμφαση το ΠΑΣΟΚ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Τα Νέα. Στην οδό Πειραιώς, στο Μουσείο Μπενάκη θα παρουσιαστεί και η νέα διακήρυξη του κόμματος η οποία καταρτίζεται όλο το τελευταίο διάστημα. 

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του στις 3 Σεπτέμβρη 1974 θα κληθούν όλα τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος. Με ενδιαφέρον αναμένει η ηγεσία του κόμματος να διαπιστώσει αν θα προσέλθει στην εκδήλωση ο Κώστας Σημίτης, από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και τα κορυφαία στελέχη και πρώην υπουργοί που έχουν πάρει αποστάσεις από τη νέα ηγεσία.
ΠΗΓΗ: Μικροπολιτικός 
real