19.8.12

EFENPRESS: Ξεπέρασε κατά πολύ τις 2.000.000 επισκέψεις!










  Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, διαπιστώσαμε σήμερα ότι  ο αριθμός των επισκέψεων στην Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα EFENPRESS   ξεπέρασε κατά πολύ τις 2.000.000 επισκέψεις!

 Τον Ιούνιο του 2009 ξεκινήσαμε δειλά-δειλά τα πρώτα μας βήματα στο χώρο,αφού είχε προηγηθεί συνεργασία  ( ως φωτορεπόρτερς στo Blog : Greece - Salonika. blogspot.com  και   ως συνεκδότες   στο Blog : taxalia.blogspot.com), γνωρίζαμε- παρά τις παροτρύνσεις να μην εκδώσουμε δική μας Ηλεκτρονική Εφημερίδα αλλά να παραμείνουμε συνεργαζόμενοι με αυτά-ότι ξεκινάμε ένα κοπιώδες έργο που θα έπρεπε να μας απασχολεί πάρα πολλές ώρες το 24ωρο, προκειμένου η  " Εφημερίδα" μας να  μπορέσει να σταθεί "αξιοπρεπώς" ανάμεσα στα παλαιότερα και πολύ πιο έμπειρα και στελεχωμένα αδελφά blogs.


  Πράγματι με πολύ κόπο αλλά και πολύ όρεξη ξεκινήσαμε τη προσπάθεια αυτή και εκ του αποτελέσματος μπορούμε να κρίνουμε ότι πετύχαμε να μας αγκαλιάσουν οι αναγνώστες μας και οι 5-10 το 24ωρο να γίνουν 200-300, 500-1000, 2000-5000 και να φτάσουν τις 12.000 -περίπου-και μάλιστα από όλες σχεδόν τις γνωστές χώρες του πλανήτη!

 Η συνεργασία μας με γνωστά πρακτορεία ειδήσεων, με γραφεία Δημοσίων Σχέσεων Δημοσίων Υπηρεσιών, με εξαιρετικούς συνεργάτες που μας στέλνουν καθημερινά εκατοντάδες emails με ειδήσεις και σχόλια από όλη τη Γη,καθώς και η σάρωση, επιλογή, επαλήθευση και αναδημοσίευση  όλων των κυριότερων ειδήσεων από τα πλέον αξιόλογα  blogs, αποτελεί το επισφράγισμα της όποιας επιτυχίας μας μέχρι σήμερα.
Η δημοσίευση ειδήσεων και ανακοινώσεων όλων των κομμάτων εφαρμόστηκε στα πλαίσια μιας όσο το δυνατόν υπερκομματικής τοποθέτησης, χωρίς βέβαια να είναι δυνατή η αποφυγή κάποιων σχολίων εκ μέρους μας, τα οποία κρίναμε αναγκαία να γίνουν.

  Ορισμένες ειδήσεις που ίσως έβλαπταν τα Εθνικά συμφέροντα, δεν δημοσιεύθηκαν ή δημοσιεύθηκαν όταν πλέον ήταν αναπόφευκτο ή η αποσιώπησή των (μόνο από εμάς) δεν θα είχε πλέον νόημα...

 Τους εκλεκτούς συνεργάτες μας ,καθώς και τους αγαπητούς μας αναγνώστες, νοιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για τη πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία μας αυτή, η οποία είναι και δική τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε την όλη προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο.

  Με την ευκαιρία, καλούμε και όσους αναγνώστες μας επιθυμούν να συνεργασθούν μαζί μας, να μας στείλουν σχετικό email ( efenpress@yahoo.gr)

  Με θερμές ευχαριστίες

  EFENPRESS