22.8.12

Φονιάδες,Τρομοκράτες ελεύθεροι με...περιοριστικούς όρους!!!


Καταφέρνει η Ελληνική Αστυνομία και συλλαμβάνει  επικίνδυνους εγκληματίες, τρομοκράτες, τους παραδίδει στη δικαιοσύνη, μπαίνουν στη φυλακή, καθυστερεί (γιατί;) η εκδίκασή τους, βγαίνουν μετά από 18 μήνες και  αφήνονται ελεύθεροι με...περιοριστικούς (λέει) όρους.

 Καθυστερούν συστηματικά κάθε φορά να παρουσιασθούν στο αρμόδιο Αστυνομικά Τμήμα. Ο διοικητής του Τμήματος, αναφέρει τις καθυστερήσεις αυτές στην αρμόδια Εισαγγελία και λαμβάνει την απάντηση, ότι "είναι υποχρέωσή του να...αποδέχεται ως δεδομένη τη καθυστέρηση εμφανίσεως των εν λόγω προσώπων" !!! ( δηλαδή; Πες τε μας αν καταλάβατε εσείς...κινέζικα)


Οι κατηγορούμενοι όφειλαν να εμφανίζονται σε τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα . Ωστόσο, στο ραντεβού της 20ής Ιουνίου του 2012, ουδείς εμφανίστηκε, αλλά και κανείς δεν τους αναζήτησε, σύμφωνα με την εντολή περί αποδοχής ως δεδομένης της καθυστερήσεως.Περνούν 15 ημέρες μέχρι να αναζητηθούν.
Αυτή τη φορά τα "πουλάκια" έχουν πετάξει (όχι θα καθόντουσαν να περιμένουν να δικαστούν...) και ποιος φταίει;
 ...Ο Διοικητής του Τμήματος, γιατί δεν τους αναζήτησε ...αμέσως! ( Αν τους αναζητούσε αμέσως, θα τους εύρισκε στη ...στάση να περιμένουν το αστικό!) Και έρχεται και η Υπηρεσία της  ΕΛ.ΑΣ και τον θέτει και σε διαθεσιμότητα! (έτσι γίνεται η μεταβίβαση ευθυνών συνήθως.Αναζητούνται εξιλαστήρια θύματα!)

Όλοι οι άλλοι, αυτοί που καθυστέρησαν την εκδίκαση της υποθέσεως 18 μήνες, αυτοί που όρισαν τα περιοριστικά μέτρα,αυτοί που είπαν την "κοτσάνα" ότι είναι υποχρέωση της αστυνομίας να ...αποδέχεται ως δεδομένη τη καθυστέρηση εμφανίσεως των συγκεκριμένων προσώπων, είναι εντάξει! 

Εύγε! Αφήστε και άλλους εγκληματίες, με 5-6 φόνους στη πλάτη τους, δώστε τους άδεια και περιμένετε να επιστρέψουν στη φυλακή με 5-6- ποινές ισοβίων στη πλάτη τους!
 Δυστυχώς μόνο "λίγοι" θα πίστευαν ότι ο Μιχάλης Μακρυγιάννης (πχ) θα επέστρεφε από την  "άδεια" να εκτίσει ποινή 5-6  ισοβίων, εκτός αν ήταν ηλίθιος ή μαζοχιστής!

 Και η ιστορία με τον Λούκυ Λουκ και τος Ντάλτον επαναλαμβάνεται σε ...Ελληνική έκδοση!
Και καλά όσο ήταν ο..."Ραν Ταν Πλαν", ΥΔΤ, αλλά ακόμη και τώρα;