10.8.12

Από αέρα και θάλασσα ψάχνουν τους δολοφόνους


 
Στις 8.20 το πρωί, στο κέντρο της Νάουσας, στη Πάρο, τέσσερις ένοπλοι, που λίγα λεπτά νωρίτερα, είχαν ληστέψει υποκατάστημα τράπεζας με λεία 45.000 ευρώ σκότωσαν εν ψυχρώ 53χρονο αυτοκινητιστή που προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ το οποίο εγκατέλειψαν στην περιοχή Αμπελά και αφού προηγουμένως φρόντισαν να το κάψουν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους με την συνδρομή και πλωτών του λιμενικού καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εγκατέλειψαν το νησί με ταχύπλοο.


Στις έρευνες παίρνει μέρος και κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ έχει ήδη διατεθεί ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ενισχυτικές δυνάμεις και μέσα (αστυνομικοί σκύλοι, Ομάδες ΔΙΑΣ κ.λ.π.) από την Αθήνα και γειτονικά νησιά.



 Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον Real Fm 97,8 έκανε λόγο για καταιγισμό πυρών «Νόμιζα ότι ήταν βεγγαλικά. Μόλις συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για καταιγισμό πυρών, έπεσα κάτω. Γινόταν χαμός» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τη σημερινή ανθρωποκτονία του 53χρονου, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ παρακαλεί όποιον πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
real.gr