22.8.12

Όχι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Τουρκία των δολοφονιών και των γενοκτονιών.


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Πατριωτικό Μέτωπο Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Μια νέα, σημαντικότατη πρωτοβουλία ξεκίνησε το Πατριωτικό Μέτωπο: Να μην δοθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Τουρκία των δολοφονιών και των γενοκτονιών.
Συγκεκριμένα, το Κίνημα, μετά από επαφές με Κοινωνικούς Φορείς της ευρύτερης περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας, προχωρά σε διαβουλεύσεις με όλες τις εμπλεκόμενες κοινωνικές ομάδες, με στόχο, αν η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, αποφασίσει να δώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στους Τούρκους, να αρνηθεί η ελληνική πλευρά, να παραδώσει το Ολυμπιακό Φως.
Για το σκοπό αυτό, έχουν ήδη κατασκευασθεί προσχέδια δύο αφισών, (στα ελληνικά και αγγλικά) και τα οποία θα είναι η βάση της διεθνούς εκστρατείας, κατά της παράδοσης των ΟΑ στην Τουρκία.
Το βασικό σκεπτικό της άρνησης παράδοσης του Ολυμπιακού Φωτός στους Τούρκους είναι το γεγονός ότι, η χώρα αυτή, ακόμη μέχρι σήμερα, δεν έχει αναγνωρίσει τις γενοκτονίες των Ποντίων, των Ελλήνων της Ιωνίας, (ναι αυτών που συνωστίστηκαν στη… Σμύρνη κ. Ρεπούση), των Αρμενίων και των Κούρδων αλλά και των μαζικών δολοφονιών των Κυπρίων, στην εισβολή του Αττίλα το 74 στο νησί.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τις οργανώσεις:

·         των Ποντίων,
·         των Μικρασιατών,
·         των Κυπρίων,
·         των Αρμενίων
·         και των Κούρδων
που εδρεύουν στην Ελλάδα, να έλθουν σε επαφή με του Κίνημα, έτσι ώστε, σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς Φορείς της Αρχαίας Ολυμπίας, να συγκροτηθεί η Κοινή Επιτροπή διεθνοποίησης της άρνησης παράδοσης του Ολυμπιακού Φωτός στους Τούρκους.
Επιτέλους, απέναντι στους Νενέκους και στους Χατζηαβάτες, να παρατάξουμε την Αξιοπρέπειά μας. Και το Ολυμπιακό Φως, είναι το σύμβολο εκείνο, με το οποίο μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα που λέει πως, Κράτη σαν την Τουρκία, με τόνους αίμα αθώων στους ώμους του, δεν δικαιούνται να διεκδικούν υποκριτικά, το αιώνιο Ολυμπιακό Φως. Το φως της Ειρήνης, της Αδελφοσύνης των Λαών, της Πανανθρώπινης Αξιοπρέπειας.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr mailto:pametopo@gmail.com